Aamupäivälenkki Kumpulassa Suvin ja Hertan & Alman kanssa. Kivaa oli vaik arska ei paistanutkaan. Koirat löysi pupujen vessan ja voi kamala kun ei tyttöjä meinannut saada jatkamaan matkaan sellaisesta paratiisista...

Freija myös näytti taas supernaisenkykyjä, kun hyppäsi tai siis lensi valtavan "esteen" yli! Loikka oli aivan mieltön. Neidin vauhdikkaan etenemisen tielle osui kaatunut puunrunko ja oksia. Ylihän siitä mentiin. Esteen pituus varmasti lähemmäs 1,5 metriä (selvästi yli metrin kun tutkin) ja korkeutta trippelin mallisen esteen "takapuomilla" oli ainaski 70 cm! Olin ihan varma että menee oksien ali tai tipahtaa rähmälleen, kun huomasin mistä Äffä kulkee, mutta suu auki sitten tuijotinkin valtavaa loikkaa.

Eilen illalla ilmoitin tytöt kesän Ruottin matkalle, maailman voittajaan ja erkkariin. Jännää. Meinasin ensin mennä vain ilman koiria katsastamaan koirat ja nauttimaan tunnelmasta, mutta läheinen sijainti ja edukkaat ilmomaksut saivat pään kääntymään ja niin tytöt pääsevät sille(kin) reissulle mukaan. Klaara pääsee jo nyt huhtikuussa Norjaan. Joskohan vihdoin tärppäisi sen cacibin suhteen :o) Reissu-Reeta taas vauhdissa...!