Nyt on toinen työpäivä menossa. Ihan hauska pitkästä aikaa, vaik työmatka onkin nyt hiukka pitkänlainen.

Mummu, Jaana-täti ja Karo-serkku olivat eilen katsomassa pentuja ja Jussin porukoita. Kiva oli nähdä pitkästä aikaa ja hauska että mummukin näki pennut livenä! Jussin porukat (Jussi, Kaisa ja 4 lasta) ovat olleet lauantaista lähtien. Pennut ovat saaneet vähän touhuta lapsienkin kanssa ja samalla Klaaralle ollut hyvää harjoitusta kestää äkkinäisiä liikkeitä ja juoksuaskelia... Se kun on vähän tarkka reviiristään.

Aatoksen korvat alkavat olla pystyssä! Illalla varmasti päivittyy uudet kuvat. Eilen ei enää jaksanut, vaikka kuvat otettiinkin... Olin ihan ryytynyt enkä edes herännyt pentujen yölliseen leikkihetkeen. Olipa hauska nukkua pitkästä aikaa 6,5 tuntia yhteen menoon! Ja ArmasPetrus on ihan mahdoton kiipeilijä -kohta herra vetää itsensä sänkyyn etuosan suurella voimallaan! Niin tapahtuu varmasti heti, kun käpälät kunnolla ylettävät sängyn reunaan. Nyt jo yrittää kovasti ja tahto olisi kova -vauhdilla sitten vaik päin sängyn seinämää, kun ei vielä pääse vauhdillakaan ponnistamaan riittävästi ylös!

Halla kävi katsastamassa penskat -ja tykkäsi tietty  :) Pallitkin löytyi sekä Petrukselta että Akustilta -pikku Aatos taitaa olla kehityksessä jäljessä kun vielä ei niitä tuntunut, toivottavasti vielä tulevat! Halla lähettää illalla kuvia mitä otettiin, mutta tässä eilisiä otoksia. Petrus jäi tällä kertaa ilman onnistunutta otosta. (mutta Hallalta niitä varmasti löytyy -hää ihastui jätkän reippauteen!) Tässä Aatos ensin poseeraa iltauringossa ja seuraavassa Akusti näyttää että osataan syödä jo keppiä!

117228.jpg

 

117227.jpg