Tänään oli meidän osalta pitkästä aikaa rally-tokokilpailut, tällä kertaa Espoon Agi-Mestan hallissa. Mukana oli Freija mölliluokassa ja Nikke alokasluokassa. Klaara jäi kotio kasvattamaan masuaan :o)

Freijan ilmoitin mölleihin, jotta saisi nameilla palkata onnistuneet suoritukset ja josko se haahuilikin olisi jäänyt väliin. No ei jääny. Osa radasta meni oikein mallikkaasti, mutta muutaman kyltin kohdalla hää vaan haisteli, haisteli ja haisteli vaik aikas herkullista namia tungin nenän eteen :D Niih ja si se vaipui siihen transsiin jonkun kyltin kohdalla. Voi elämä. Mutta oli päivässä Freijan osalta paljon positiivistakin. Ja pisteitäkin kertyi 72/100 eli hyväksytyn verran jos olisi ollut virallinen luokka. Uusi halli (eikä itseasiassa sitten Eckerön näyttelyn syyskuussa olla oltu missään sisähallissa :D) ja uudet kujeet ja hää oli aikas relasti koko ajan! Freijan rata oli vasta iltapäivän puolella ja sillä taisi olla jo vähän väsymystäkin radalle lähtiessä. Vähänkö oli kivaa.

Päivä alkoi alokasluokalla ja Nikke starttasi aika loppupäässä luokkaa. Niksu oli taas mahtava, oma hauska itsensä hallilla ja radalla letkeä ja yritteliäs -aina viimeiselle kyltille saakka jossa se bongas Suvin joka otti kuvia ja si herralata meni pasmat sekaisin :D Ei sentään juossut Suvin luokse (ja remmissähän sitä ollaan alokasluokassa), mutta liikkeestä maahan meno ei onnistu si ollenkaan.. Kerran meni istumisen kautta maahan ja kun uusin liikkeen (toki, kyllähän Nikke sen osaa!) ni eipä si menny maate ollenkaan enää. Vähän harmittaa, mutta toisaalta eipä niillä pisteillä ole niin väliä kun hyväksytty oli kuitenkin! Niksu sai 77/100 pistettä ja ilman tuota viimeistä kylttiä olisi pisteitä ollut 93 :o)  Nyt Nikelläkin on kaksi hyväksytty tulosta -yksi vielä niin olisi siirto avoimeen luokkaan

 Tässä muutama kuva. Ensin radalla Nikke, sitten Freija.  Lämpöiset onnittelut menestyneille ja tuloksiin tyytyväisille ja kiitokset leppoisasta ja mukavasta tunnelmasta :)