Tulokst ovat nähtävissä Roturace sivustolla Kuten kaikki näkevät niin nämä pötkylät eivät tällä kertaa aivan huippuvauhtiin yltäneet :o) Mutta hauskaa oli ja se on pääasia. Ja pukutuloksia ei ole vielä julkaistu...! Pikatuloksina sen verran että joukkue oli 43/59 ja Nopein joukkueestamme oli Lyyli (10,29) ja toka nopein Klarenzo (10,64) sit nää vieheen perässä yrittäjät.. Venka 15,03 ja joukkueemme toivo ja järjen valo Sonja 16,59..! Ensi vuonna enemmän reeniä vieheen kanssa tahi sitten kaikki suosiolla maalilinjalle huutamaan...! Ja voishan niitä koiria koittaa vähän kuumentaa ennen starttia enemmän kun mitä nyt tehtiin. Löysiä koiria pitkän odottelun jäljiltä... Vielä lisäys: Meidän joukkue on saanut kunniamaininnan hauskin joukkuesuoritus -kilpailussa! Hyvä meidän jengi!

1646173.jpg

Ensimmäinen gööttijoukkue kokonaisuusessaan. Maatalon emännät pikku paimenien kanssa. Lehmät oli karussa eikä kukaan ollut niitä tuollakaan nähnyt, ihme tyyppejä :o) Kuvassa vasemmalta oikealle: Mira & Lyyli, Annaleena & Sonja, Reeta & Klaara ja Pia & Venka.

Halla oli joukkueen ulkojäsenenä kuvaamassa. Harmillisesti aikataulu venyi aikaslailla ja sää muuttui sitä pilvisemmäksi kuin meidän vuodo vihdoin lähestyi (ja lopulta alkoi satamaan vettäkin) -joten koirien suorituksista ei ihan niin paljon kuvia saatu kun oli toiveena. Hö.

Tapahtuma oli kyllä hauska, vaikka yllättävän vähän oli ihmiset pukeutunet! Koirilla oli sitten joitain viritelmiä kyllä. Monenmoista juoksijaa ja juoksutyyliä löytyi. Rotukirjokin oli valtava. Silmämääräisesti nopeimmilta vaikuttivat usealla joukkueella edustetut Jack Russelit, Kettuterrierit ja Borderterrierit. Mutta oli pari aika vauhdikkaasti juossutta Bassettiakin.

Meidän jengi kisasi numerolla 49 ja lopullisia tuloksia ei vielä ole netistä löytynyt. Emme ehtineet jäädä odottamaan koirakohtaisia listoja, mutta joukkueena ei kolmen parhaan joukkoon selvitty tällä kertaa. Ensimmäisenä osuutensa suoritti Klaara. Menin maalialueelle sitä vastaan helmat hulmuten

1646175.jpg

Ja Klaaran meno olikin ainakin vauhdikkaan näköistä!

1646177.jpg

1646178.jpg

Totuus voi tietenkin olla toinen, kunhan ne listat julkaistaan... Seuraavaksi oli vuorossa Sonja, jonka piti olla joukkueemme tuki ja turva. Viehe lähti vähän liian vauhdikkaasti ja Sonja ei oikein hiffannut koko juttua tällä kertaa. Lisäksi hää sitten muisti kohdan, missä Halla torstaina oli ja kääntyi siinä (pari metriä ennen maalia) ympäri.. Noo, hain sen sitten maaliviivan ylitykseen, mutta siinä tuhraantui monta sekuntia! Sonjan jälken juoksi Lyyli, jota Mira oli minun, Klaara ja Sonjan kanssa huutamassa maalissa. Lyyppäkin tuntui juoksevan kovaa vauhtia perille asti. Hienoa! Ankkuriksi joutuivat Pia ja Venka. Venka lähti ihan hyvin vieheen perään, mutta välissä tuli mielenkiinnonpuute, jota yritimme kovalla huudolla (hiukan myöhässä) korvata :o) Maalin tulivat niin Pia kun Venkakin lopulta, joten ihan kunniakas suoritus ensikertalaisille! Ensi vuonna si uudestaan -joskos Äffäläiset olisivat ihan oma Äffä-jengi joukkue? Ja Klaara sitten toiseen joukkoon. Pitää alkaa ajoissa miettimään... Syksyllä radalla on avoimet viehetreenit, joten täytynee silloin mennä jo kokeilemaan mitä Freija siitä tuumaa. Ainakin uskoisin että kiinnostuu siitä huomattavasti enemmän kun Klare.

Freija oli Suvilla hoidossa, joten Suville kiitos Freijan hoitotätinä olemisesta. Vai Hertalle? Jos se sitä viihdytti...

Tässä vielä Pian nappaama kuva Klaaran liidosta :o)

1648673.jpg