Jäätiin eilen sateiselle mökille, ja kun lähtö kotio tänäänkin siirtyi iltapäivään, niin ehdittiin mökillä pystyttää agilitykepit pihalle ja väsätä aitakin. Hirmuisen hauskaa oli! Freija harjoitteli käden seuraamista kepeillä (kuuden kepin pujottele sujui hienosti :o) ) ja Klaara ja Nikke treenas keppejä. Aluksi oli Klaaralla vähän hakemista, mutta lopuksi muutama onnistunut toisto kädellä ohjaten etuperin. Kivaa! Nikkeä piti vielä (vuoden tauon jälkeen...) vetää aina raosta oikeaan paikkaan... Lisäksi otettiin muutama hyppy. Klaren kanssa lähettämistä (onnas!) ja odottamista esteen takana. Meni aikas putkeen!

Kotiin päästyä jätin koirat nukkumaan ja lähdin ratsastamaan Veikkoa ilta-aurinkoon. Sairaan kivaa! Olikin vierähtänyt taas muutamia viikkoja Heidin näkemisestä, joten senkin puolesta oli mukava käydä. Veikko oli tosi mukava ratsastaa.

Ainoa viikonlopun miinus oli Niken ja Klaaran käsittämätön rähähdystappelu eilen illalla. En tajua mistä alkoi (kuvittelisin että Nikke murahti Freijalle ja Klaara syöksyi väliin), mutta nyt on Klaaaralla pieni ruhje silmäkulmassa!