Matka meni mukavasti, vaikka palkinnot jäivätkin harmittavan lähelle taasen. Turun satamassa törmättiin Kirsiin ja Geeban ja Känkkään, joten osa "yksin vieraassa maassa" -jännityksestä häipyi heti pois. Tosin tilalle tuli aavistus että näinköhän kannattaisi kääntyä samantien kotio... Kiitos Kirsille vielä häkkilainasta näyttelypaikalla!

Suomalaisgöötit näyttivät ruotsalaisille mallia narttukehässä -kolmois voitto suomelle! Harmillisesti(meidän kannalta) Klaara hävisi avoimenluokan Känkälle, ja tuli lopulta paras narttu kolmoseksi (nyt saa onnenpaita mennä vaihtoon!) Känkän ja Geeban perässä. Taisi tuomarin järjestys kaikkiaan olla yllätys kaikille paikalla olioille :-) Muut tulokset löytyvät gööttipalstalta, jos jotakuta kiinnostaa.

Maisemat Upsalasta Österbybrukiin oli hienot -hevoslaitumia silmän kantamattomiin ja ihania punaisia tupia! Takaisin tullessa ajelin vähän erireittiä ja piipahdin Uppsalassa vanhassa kaupungissa. Hienoa oli! Muutenkin päivä kului mukavasti maisemia ihaillessa. Uppsalasta kohti Tukholmaa ajaessa oli valtavasti erilaisia luontopolkuja, ehdittiin Klaaran kanssa koluta niitäkin. Reissussa tapahtui vain yksi eksyminen ja sekin vasta Tukholmassa. Olimme yhtäkkiä keskellä jalkapallofaneja (tai -huligaaneja!) ja poliiseja ja ambulansseja! Onneksi selvittiin pois ilman kolhuja... Siellä oli Tukholman stadionilla alkamassa juuri paikallisottelu, ja tuolla suunnalla taitaa fanikäytös olla hieman eritasolla kuin meilllä!

Kuvat ovat tällä erää huonoja -muutaman maiseman laitan kuitenkin näytille. Ruotsissahan kaikki on aina paremmin -niin nytkin.. Kaikki sireenit, omppupuut ja kirsikkapuut olivat täydessä kukassa ja huumaava tuoksu kaikkialla!

583200.jpg

583204.jpg

583201.jpg

583197.jpg

583205.jpg