Eilen käytiin hakemassa Nikke ja äiti ja Jarmo mökiltä ja koirat pääsi samalla pitkästä aikaa uimaan. Klaara oli taas oikea vesipeto (ihan(an) kaheli) ja Freija olis lätrännyt vaikka koko illan. Hassu tyttö. Pari uintiliikettä tuli taas takaperin, kun ryntäsi aavistuksen liian pitkälle kepin perään ja piti peruuttaa Kieli ulkona. Nikke ei jostain syystä ollut nyt niin innoissaan, kahlaili kyllä ja lopulta äidin perässä (äiti kahlasi) meni uimaan saakka. Ja uinnin jälkeen löysi multakasan, johon meni sitten makoilemaan. Voi elämä, mikä siivo! Uinnin jälkeen Niksun turkkikin alkoi kuoriutua ja aamulla oli lavat täynnä tursakkeita. Äidillä on kova homma harjata se edustuskuntoon ennen sunnuntaista erkkaria :D Hauska mennä erkkariin koko porukka.

Petrukseltakin (Hongiston Armas Adonis) kuului hyviä uutisa. Näyttelytreenit oli menneet mallikkaasti, ja miekkonen ollut ihan super taitava kaikin tavoin. Jee! Petruksen tulikokeeseen onkin vielä reilu viikko. Akusti on mökkeillyt ja pyörinyt äitinsä tavoin kalanperkausjätteissä (yööööök) ja myös purjehtinut. Kivaa! Ja Aatos oli käymässä meidän mukana Urjalassa Mummulla ja muute mökkeillyt niin saaressa kun uudessa paikassa Haminassakin. Haminassa on kuulemma kivaa. Hää vetää hulluja hepuleita ja leikkii kepeillä!

Tänään olisikin Freijalla pitkästä aikaa rally-tokotreenit. Niinko ohjatut. Ollaan sentään ihan pikkasen treenailtu, mutta taidetaan molemmat olla vähän ruosteessa. Illalla sen si näkee :o) Klaara joutuu vielä odottelemaan, kun sillä on vielä juoksut menossa.