Oltiin tänään lapsosen (tai pikemminkin jo nuoren neidin, kohtahan myö päästäisiin jo ihan oikeaan pentuluokkaan) kanssa kaapelitehtaalla Helsingissä pentunäyttelyssä. Klaara jäi kotinaiseksi odottamaan tuliaisia.

Aamu alkoi rivakasti jänisjahdissa tuossa "omassa"metsässä. Kivati pupu pomppasi matkaan parin metrin päästä ja minulla tietenkin tytöt vapaana... Molemmat ampus perään kuin tykinsuusta, mutta Klaara kilttinä tyttönä tuli heti takaisin. Äffää sain hetken huudella (ei kuulunut edes "jänishaukkua") ja kohta näinkin se istumassa silmät tapillaan noin 40 metrin päässä. Muutaman kerran lähti vielä uudestaan (juoksi vain minun ohi täysiä kun huusin) jänistä etsimään, mutta rauhoittui lopulta niin pal että sain sen hallintaan ja kiinni. Onneksi jänikset harvemmin juoksevat autotien yli, joten suht levollisen mielin saatoin odotella neitiä takaisin.

Näyttelyssä oli kivaa! Freija oli tositositosi relana (teki älyttömän hyvää Riikan reissu) ja Rölli-veljen kanssa oli kiva painia odotellessa, Odottelua riittikin, kun kehä oli myöhässä. Hallalla oli mukana Friia-sisko ja iskä-Bossen väkikin oli katsomassa penneleitä, joten oltiin sitten pitämässä leiriä ihan kunnon porukalla.

Rölli oli ekaa kertaa näytelmässä ja voitti heti luokkanasa aivan käsittämättömän hienolla esiintymisellä. Onnea vielä Röllin väki!! Vähän vanhempi penikka oli vielä karvan verran parempi paras uros -kehässä, mutta KP-ruukukkeen kanssa lähti Röllyllä kotiin :o) Äffä otti veikasta mallia ja voitti myös oman luokkansa ja sioittui paras narttu kisassa toiseksi :o) Kivaa oli ja hienosti meni! Vähän pöytä edelleen Freijaa pelottaa, mutta kaipa se tästä!