Olipa mukava ulkoilla välillä auringossa! Pikku haittana tuon naperon remmissä olo. Ei päässyt kunnolla nautiskelemaan eikä käyttämään kameraa... Kamera kohta homehtuu tuohon laukkuun, kun ei ikuna pääse tuulettumaan... No, kaipa tuo aurinko vielä esiin tulee toistekin!

Aatoksen jalka on jo parempi. Energioita yritetään purkaa ajatustyöllä ja remmilenkeillä -mutta aika huonolla menestyksellä.. Remmissä yritetään ottaa sellaisia rodeoita että ei olisi ihme jos katkeaa muutkin jalat... Pitää oikein suuttua että olisivat riekkumati. Klaaran kanssa olisi tarkoitus mennä purkamaan energioita huomenna mölliagilityyn. Saas nähdä nolataanko itsemme aivan totaalisesti jos sinne saakka uskaltaudutaan.. Huomisen murheita sitten se...!

Vincetta muutti kahdeksi kuukaudeksi maneesitallille, joten tarkoitus olisi joku päivä mennä ratsimaan peilien sekaan (voi apua!) ja kuvat Taijan ratsastusta videolle. Ensin näin alkutilanne ja sitten ennen takaisin "kotiin" muuttoa se, kuinka on kehittynyt kunnolisten treeniolosuhteiden myötä. Jänskää. Toivottavasti ei mene Taitun rahat hukkaan.

Ai niin. Ensi torstaina (11.1.) tulee se kotikadun jakso jossa kävelen Niksun ja Aatoksen kanssa kadun poikki. Olkaahan silmät tarkkoina :)