kirjoitin jo pitkät jorinat loppukesän tapahtumista, mutta yhteys katkesi kriittesellä hetkellä ja tarina katosi taivaantuuliin. Argh.

Lyhyesti:

Freija ja Riemu nousi Porvoon rally-tokokisoissa Avoimeen luokkaa kisaamaan :) Nyt vaan treenaamaan uusia liikkeitä varmemmaksi. Saas nähdä uskaltaudutaanko jo marraskuun VaUn kisoihin mukaan muutenkin kun töihin.

Riemu agiliitää edelleen hienosti. Kepit alkaa sujua vähitellen ilman verkkojakin ja kotaktipintatreeniä on tehostettu jotta sekin saataisiin varmaksi.

Klaara käy fyssarilla ja lihaksisto on jo parempi, mutta takapää ei liiku normaalisi, tutkimukset jatkuvat. Onneksi ei ole kipeä kuitenkaan. Eilen tosin sai tassuhaavan ja nyt hoidetaan sitten sitä..

Nikeltä poistettin vahingoittunut kulmahammas Colibrissa, joka on uusi ihana eläinklinikka Lahdessa. 

Klaaran poika Petrus kävi virallisissa lonkkakuvissa, tulos yllättävä DD :(  Onneksi ei nivelrikkoa ja jätkä hienossa kunnossa.

Eckerö raporttikuvineen tulee lähipäivinä :) Mutta kerrotakoon sen verran että ihan huippi reissu taas :D Freijalle SA ja hieno arvostelu ja Riemulle EH! Matkakumppaneita oli 13 koriaa ja 6 ihmisitä ja mökkiin tuli hienot palkinnot kun Piitu oli RYP-1 ja Konnunkodon kasvis BIS-2!