Käytiin tänään Freijan kanssa eläinlääkärin vaa'alla, kun haettiin viimeksi jäänyt rokotuskortti. Painoa oli 5,9 kg, jotenkin tuntui pieneltä kun kolme viikkoa sitten painoi kuitenkin 5,2 kg. Samalla reissulla nähtiin uusi tuttavuus, reilun vuoden ikäinen labradorinnoutaja. Se oli Freijasta aika kiva -vaikka vähän se oli jännittävä siinä vaiheessa kun alkoi riehumaan...

Rappukäytävätreenit sujuvat taas mallikkaasti sisään tullessa. Ja kun käytiin Suvilla kylässä, tuli Freija rappuun sieltä myös sisältä! Hienoo! Ehkä se joku päivä uskaltautuu kotoakin ulos... Muutamia kertoja Freija on myös juossut sisällä parit rappuset ylös ja hyvin on pysynyt pystyssä.

Nämä kuumat kelit aiheuttavat koiruille läähätystä ja velttoilua. Illalla Freija saa sitten raivohepuleita ja roikkuu Klaarassa tai yrittää roikkua minun varpaissa tai sormissa.. Eilen pidettiin taas pieni keskustelu aiheesta mikä on sallittua ja mikä ei. Ei meinannut mennä oppi perille.  Muutenkin ulkona eritoten alkaa olla pientä "korvat lukossa" -oireilua nähtävillä. Täytyy vahvistaa luoksetuloa taas supernameilla! Luoksetulon ja rappukäytävätreenien lisäksi Äffä istuu käskystä ja harjoittelee seisomista. Pöydällä hää on jo ihan rela. Olemme myös alkanut harjoitella odottamista ja tassun nostoa jos remmi on pahasti :o)

Huomenna alkaakin Freijan pennelikoulu. 4 kertaa kahdessa viikossa tuossa "kotikentällä". Laatuaikaa lapsikoiran kanssa siis tiedossa.