Pikkuneiti Freija saa sellaisia hirviöhepuleita mitä en muista (aika kultaa musitot :)) Klaaran, Aatoksen saati Niken saaneen pikkupirulaisena! Jos hirviöhepuli on sisällä hää juoksee ympäri hullun kiilto silmissä hirveällä vauhdilla ja aina ohimennessä yrittää syödä joko minun varpaat tai Klaaran kauluksen/hännän! Freijassa on agility-ainesta, koska aina tuolinjalkojen osuessa kohdalle hää menee lähes vuorotellen pinnojen ali tai yli. Jos menee yli on vuorossa oikea sarja yhden askeleen välillä :) Alituksissa kestää sitten hitunen kauemmin... Jos hepuli on ulkona, on se paljon tylsemää, koska agilitytuolit puuttuvat. Toisaalta voi olla puskia joiden ali voi juosta täysiä (niin että minä pelkään silmien puolesta). Myös ulkohepuleissa pitää yrittää napata Klaarasta kiinni aina ohimennessä. Klaara katsoo tätä touhua hiukka hämillään. Vaikka itsekin saa "häntätötteröllä" hepuleita päivittäin. Freija löysi muuten tänä aamuna puhelinluettelot. Ne on aika kivoja. Hirviöhepulin tullessa voi ohimennen napata myös puhelinluettelosta palasen -tai hypätä yli!

Freijan remmissä olo alkaa sujua nyt ihan hienosti. Ollaan harjoiteltu pieni pätkä aina "lenkillä" ja kivasti on alkanut menemään -enää ei heitetä voltteja :o) Eilen puistonpenkillä Freija uskalsi jo seistä. Kyllä siitä vielä rento pöytäilijä saadaan. Muutenkin korkeanpaikanrohkeus on kasvanut. Nyt Freija haluaisi jo sänkyyn.. Ei sentään ihan vielä pääse. Mutta näyttää siltä että ei siihen kauaa mene! Klaarakin oli tooosi nuori kun oli jo sohvalla. Mokomakin hyppykone!

Klaara on nyt ihan Freijan kaveri. Tänä aamuna hää putsas Freijan silmät -ihan niinkuin aina aamuisn Aatoksen silmät ja välillä Nikenkin. On ne vaan ihanii!