Lauantaina Riemu pääsi korkkaamaan kisauran rally-tokon virallisessa alokasluokassa. Alunperin meidän piti olla talvinomeilussa Jämsässä, mutta koska "pakka oli sekaisin" vielä PH-nuuskujen jäsentenvälisessä niin päätin jättää ne karkelot väliin -ja sattumalta saatiin peruutuspaikka rally-tokoon. Valitsin sitten koiraksi Riemun niin saa senkin kisakirja täytettä.

Riemu meni hienosti, vähän paistoi läpi että kylttien kanssa ei kamalasti olla treenattu viime aikoina, kun keskityttiin nomeiluun. Paria kylttiä piti haistella ja siitä tuli sitten virhepisteitä. Lisäksi uusin kyltin kun itsellä meni suunnat vähän sekaisin ja astuin Riepaleen varpaillekin. Kovasti hoin koiralle oikeee, oikee kun piti kääntyä vasemmalle (mihin itse käännyin) ja sit törmättiin..

Mutta kivaa oli, tuloksena 90 pistettä ja reippaasti hyväksytty tulos :D Taso oli niiin kova, että palkinnoille ei moisella ollut asiaa. Voiton vei "mun oppilas" Kirsi ja Saku meidän Orimattilan treeniryhmästä täysillä pisteillä! Jee ja Onnea! Pohjatyön he toki on tehneet jo aiemmin tokon ja agilityn ja koiratanssinkin parissa :D Mä  vaan vähän hienosäädin :D Meidän kisavideo.

Kisojen jälkeen oli pari tuntia aikaa syödä ja ulkoilla ennen illan Orimattilan treeniä. Otin kaikki koirat matkaan, Klaara kävi aivan kierroksilla kun pääsi mukaan ja ensimmäiset radat (tai yritelmät, ei päästy montaa kylttiä :) ) menikin mun lahkeessa roikkuen/haukkuen.. lopulta ihan onnistunutkin pätkä kyllä, Klaarakin päässee kesällä taas kisaamaan, josko maahanmeno onnistuis kisoissakin... :D Freikkua vähän jänskätti, kun ei sekään ole hetkeen ollut missään. Tai jänskätti on ehkä väärän sana, sekin kävi kierroksilla ja sitten muisti yhtäkkiä että ai niin muahan pitää ehkä jänskättää ja sitten jähmetyttiin hetkeksi.. Tuli kyllä pari onnistunuttakin pätkää joista sai kehua ja kiittää. Riemu oli kisojen jäljiltä väskä ja sen rata olis mennyt vaan haisteluksi joten ei tehty sen kummempaa.