Alkuun Klaaran akupunktiosta muutama sana. Klaara on lopettanut jatkuvan petaamisen pöydän alla kokonaan ja lelujakaan ei lutkuteta jatkuvasti. Joten uskoisin että akupunktiosta oli apua! Mielenkiitoinen juttu ja kannattanee käyttää tarpeen mukaan jatkossakin!

Perjantaina oltiin töiden jälkeen Kumpulan metsissä ja saatiin uus kaverikin, vuoden ikäinen nöffi-narttu. Alkuun se piti haukkua lyttyyn, mutta lumipalloleikeissä unohtui se äänenkäyttö kokonaan Hymy. Oli oikein mukava ja keväinen ulkoilu. Vähänkö ihanaa, kun aurinko sulattaa talojen vierustat ja tiet. Huimaa! Tänään nääs nähtiin ensimmäiset lumikellot seinän vierustalla! Kevät tulee, ei mahda mittään Nauru

Eilen tehtiin Sotungissa Hallan ja Katan kanssa kunnon lenkki. Aurinko ei tietenkään si paistanut, mutta ei oli muuten mukavaa. Tarvottiin oikein urakalla ja koirat nauttivat niinkun tietty mekin. Eilen iltapäivällä tavattiin vielä rally-toko porukalla ohjaaja-koulutuksen merkeissä. Ja tietty lajista juteltiin sitten muutenkin. Kivaa oli!

Tänään lähdin aamusta tallille ratsastamaan Sohvilla. Oliko vähän i-ha-naa! Heidin lapsi otti sopivasti päikärit joten mentiin yhdessä pellolle upeaan auringonpaisteeseen ratsimaan. Sohvi oli superhieno! Ei ainakaan vähentänyt taas hevoskuumetta ollenkaan.... Aurinko oikein kuumotti meitä ja päästelin Sohvilla reippaat laukkapätkät lumipöllyten. Super super super!  Tallilta tullessa vaihdoin vaan vaatteita ja kaappasin koirat mukaan (ja Suvin ja sen koirat), ajettiin asemalle, napattiin Annaleena ja Brie mukaan ja sitten mentiin Sotungin metsään taas. Pari tuntia viihdyttiin taas ja oli lysitä niin koirilla kuin meillä ihmisilläkin!

Kuvia perjantailta ja tämän päivän lenkiltä tullee illan mittaan esille.