Tai ainakin hauskanpitoa.. ja hampaidenkiristelyä :D

Tänään oli kevään viimeinen tiistaitreeni rally-tokossa ja päätin ottaa molemmat tytöt mukaan. Klaaraan en raaskinut jättää taas yksin kotiin (viikonloppu oli hoidossa ja eilen yksin kotona kun Freija oli niissä lonkkakuvissa) ja Äffänkin piti päästä treenaamaan niin vaihtoehtona oli ottaa kumpainenkin!

Ensin autosta pääsi salille Freija. Mentiin voittajaluokan rataa, ensimmäinen rata ihan päin pehvaa, mutta kaksi seuraavaa meni oikeestaan aika kivasti! Jee. Siihen olikin hyvä lopettaa ja vaihtaa koiraa. Klaara oli intoa täynnä ja roikkui nilkassa treenisalille tullessa.. Hyvä alku siis. Sain sen kuitenkin tolkkuihin ja sekin oli aika hauska. Tietty Klaremainen, edisti muutamassa paikassa ja isu-maahan-kierräkoira oli aika haastava.. pysyi se kuitenkin makuulla (just ja just). Parissa istumessa se esitti (?) blondia ja tarjosi taas näyttely seisontaa.. :o) Viiminen rata meni aika kivasti senkin kanssa, siitä kiva kun se ei jää haahuilemaan.. Edistämisen saa hallintaan aina ja se blondina olo ei niin mun hermoja järkytä. Paitti nyt kyllä kiristelin pari kertaa hampaita ku hää vaan siirsi jalkoja parempaan asentoon kun pyysin istumaan! Takaakierron ja eteen istumaan tulon se alkaa tajuta. Jee. Onhan tässä reilu viikko aikaa treenata ennen Klaaran ekaa kisaa :D

Tänään tuli trimmipöytä mulle ja Suville yhteiskäyttöön. Ny alkaa Freijalla lopullinen treeni Salon näytelmään ja Tanskan matkaan. Kivaa sekin! Huomenna on tallipäivä, samoin perjantaina. Ja viime perjantaina oli kanssa. Pääsin taivuttelemaan Vincettaa pitkästä aikaa ja oli mukavaa!