Eilen oli Aatoksella ja Klaaralla vauhti päivä ja energiaa riitti koko illaksi. Aatoskin reippaili vielä illalla tunnin lenkin ja kun muut aloimme nuk kumaan jatkoi Aatu luun kanssa... Hiukkasen on energinen tuo nuori herra.

Tänään oli sitten toinen osa leikkikoulua. Itse olin paikalla alun ja ihan lopun, siinä välissä käytin Klaaran lyhyellä lenkillä ja vedin pienen "tokotreenin" koirakoulun pihalla. Hienosti Klaara seurasi (vapaana) käännöksiä tehden myös ja kaikeksi yllätykseksi ei noussut paikka-istumisesta vaikka sisältä kuului pentujen haukuntaa! Ei toki pitkää aikaa enkä niin kamalan kaukana ollut (n 5 metriä), mutta Klaaralta tosi hyvää keskittymistä.  Aatos esitti hienoa kontaktia koirakoulussa ja esitti omat temppunsa: seuraaminen, istuminen ja seisominen. Akustikin piti kontaktin yllä hienosti! Ja oli tosi kaunis! Häntäkin alkaa olla jatkuvasti kunnon kiepillä. Ja pojat leikkivät keskenään kovastipaljon. Lisäksi paikalla oli uusi tuttavuus kääpiöpinseri jonka kanssa Aatos veti parit kunnon hepulit.

Sitten tylsempi juttu, Klaara siristää toista (oikeaa) silmäänsä. Rähmää ei tule, mutta pikkasen kirkasta kyyneltä. Huomenna sitten ilmeisesti eläinlääkrikeikka silmälääkärille. Johan siitä kaksi vuotta (vai kolme! Klaara oli ihan pikkupentu) kun viimeksi oli reikä silmässä...

Ja just nyt Aatos oppi menemään maahan! Jipii Jipii! Se taisi tajuta sen... Eikä tarvinnut edes väkipakko käyttää. Se on tainnut miettiä sitä ja nyt keksi millä sen palkan saa suuhun!