Tai no, mitä rauhallista. Sanotaan että ilman pentuhyörinää...! Aatos lähti eilen Saaran kanssa siis saareen mökkeilemään ja hyvin on pikkusella mennyt. Nähnyt uusia koirakavereita (oikein isojakin) ja kamalasti paljon ihmisiä. Lisäksi hän matkusti ekaa kertaa veneessä! Paljon uutta pienelle ja uni olikin maittanut hievahtamatta aina aamu yhdeksään...! On se vaan kyllä reipas poika!

Klaaran kanssa lenkkeiltiin illalla ja vietittiin rauhallista iltaa telkkarin ja kirjan ääressät. Aamulla herättiin rauhassa venytellen (ei tarvinnut sekunnissa olla pentu kainalossa ja vaatteet päällä) ja tehtiin reilun tunnin reipas vauhtinen lenkki. Ihanaa! Sitten siivoilua ja lähtö länsigöötanmaanpystykorvien erikoisnäyttelyyn Keravalle. Olipa kuumaa ja aurinkoista ja mukavaa! Klaara jäi kotiin karvattamona nukkumaan eli sain ihan rauhassa olla turistina. Mitä nyt Venkaa välillä pitelin remmistä. Venkalla ei ollut vieläkään tullut (omituista...) lisää hampaita joten tuloksen sininen nauha. Shoppailin gööttipiparkakkumuotin, joten nyt voi odotella Joulua ja leipomisia.

Nyt olis tarkoitus vielä jatkaa siivoilua, pääsee sitten Aatos sotkemaan kun palaa "kotiin". En nyt tiedä mikä hälle varsinainen koti on. Reissumies kun on! Jäädään Klaaran kanssa kuitenkin kaupunkiin, nähdään Aatos vasta huomenna! Kuinkakohan myö selvitään?