Vähän ollut hiljaiseloa blogin suhteen, kuvatkin menneet suoraan muualle, mutta joskos tänään saisi tännekin kuvapläjäyksen Brien hoidosta, Riemun uinneista ja koirien juhannuksesta :o) Kivaa on ollut ja reenattu ollaan ahkerasti metsälenkkien lomassa.

Viimetreenikertomuksen jälkeen ollaan gööttiryhmätreenailtu kertaalleen ja omatoimisesti eilen.

Ryhmätreeneillä Freijalle oli pari jälkeä, ja taas oli aloituksen kanssa ongelmia. Ihmetteli vaan et "mitä hittoo mä täällä metsässä teen hihnassa". Alkukankeuden jälkeen meni itse jäljet ihan ok. Kiva kiva.

Eilen omassa treenissä oli jäljet edelleen noin 20 minuuttia vanhat ja pituus sellanen 20 metriä. Nyt Freija syöksyi autosta valjaat päällä ja kamala tohellus. Joko tajusi mitä on tulossa tai oli muuten vaan sekaisin :o) Lähti kyllä heti oikeaan suuntaan, mutta minä taas säädin ja olin vähän epävarma aloituskohdasta. Äffä olis meny ihan oikein jollen olis hannaillut. Saa nähdä tuleeko ongelma tuon sähläämsien/vauhdin kanssa nyt kun tuntuisi tajuavan mistä on kysymys? Parin päivän kuluttua taas uus jälki, katsotaan onko oikeasti tajunnut homman nimen.

Eilen jäljelle pääsi myös Klaara ja Riemu. Molemmilla yksi lyhyt jälki. Klaara oli tohkeissaan ja teki "virkamies"jäljestyksen. Ilman turhia askeleita tai nuuskutteluja tai mitään muutakaan. Tuntui että meni oikeastaan ilmavainulla ja ehkä minun jälkiä eikä vereipisaroita. Kuono ei juuri maassa käynyt. Ja jäljen loputtuakin poistui sinne suuntaan mihin loikkasin ja palasin takaisin tielle. Täytyy senkin kanssa vielä kokeilla uudestaan.

Riemu meni lyhyen jälen aika tohinoissaan, mutta hyvin hyvin tarkasti jokaisen veripisaran haistellen :o) Se on vähän hassu.