Tänään olikin oikein puuhapäivä. Ja aivan tajuttoman ihana ilma! Kyllä kelpasi ajella aamulla Heidille ja ratsia Veikolla! Ilma oli mitä hienoin ja päästiin oikein pienelle "maastokävelylle" Heidi Sohvilla mukana. Sairaan hauskaa ja kaunista ja hevoset sopivan pörhäkköinä ilman satulaa mennessä... Pysyttiin kuitenkin molemmat kyydissä. Alkukävelyiden jälkeen kentälle vähän vääntämään ja totuttelemaan taas hevosenselässä oloon. Ja Veikon komeaan raviin jossa ei meinannut pysyä kyydissä lainkaan. Mutta olipa kiva huomata, että pilateksesta on ollut apua -lonkat oli auki paljon paremmin kuin ennen, vaikka oli taukoa ratsastuksesta.

Tallin (ja Heidin ja Mikon ja Venlan moikkaamisen ja mainion kaakaon) jälkeen Paloheinään lenkille Suvin, Hertan ja Alman kanssa. Tehtiin reilun tunnin metsälenkki ja taas oli kaunista ja koirat jaksoivat juosta je leikkiä. Alla muutama kuva retkestämme. Lenkin jälkeen maistuikin herkut: tortillat ja mokkaneliöt (taas). Ja monta peliä kivikausi Carcassonnea. Nyt alkaa tajuamaan senkin hienoudet ja peli kulkee ihan eri lailla.

Huomenna onkin Klaaralla agilityn tehokurssi (onneksi juoksu ei ihan vielä ole alkanut) ja Aatoskin saa tulla mukaan näytille ja harjoittelmaan häkkieläimenä oloa. Suvi ja Hertta osallistuu kurssille myös. Kurssin jälkeen heitetään renkaat (kesä-) mökille säilöön ja tarjotaan mökiltä paluukyyti äidille ja Nikelle, jotka ovat nauttineet talvipäivistä siellä. Toivottavasti saa kivoja talvikuvia Niksustakin.

247926.jpg

247927.jpg

247929.jpg

247931.jpg

247930.jpg

247933.jpg

247935.jpg

247937.jpg

247938.jpg

247939.jpg