Sunnuntain verijäljestys ei toteutunut kun tämä pässi ei muistanut ottaa verta sulamaan pakkasesta.. Eikä tuo ilmakaan ollut houkutteleva. Akustikin melkein nähtiin -oltiin jo melekin sovittu treffeistä mutta sitten veli tulikin uintireissulla käymään ja vesisade yltyi ja piemys laskeutui niin että metsälenkki olisi ollut jo vähän hankalaa.

Maanantaina lähdin Äidin kanssa Tallinnaan heti aamusta ja mukava reissu oli. Käveltiin kilometri kaupalla vesisateessa ja käytiin hemmotteluhoidoissa. Shoppailut jäi vähän vähälle, kun kiire yllätti sitten kuitenkin matkan päättyessä.. Saara oli illan viihdyttämässä koiria ja Aatokselta pääsi taas itku Saaran mennessä bussiin. On se aika liikkis.

Eilen sain vihdoin haettu liput tiketistä Bon keikalle. Kuukauden päivät ne vain odottivat noutajaa... Kumman vähän sitä tuntuu keskustaan olevan asiaa meikäläisellä. Kotinetti vähän temppuilee jostain syystä, joten tänään saa toimittaja vähän palautetta -josko alkais sitten toimia ja pääsisi kotoakin taas kunnolla koneelle kirjoittelemaan.

Tällä viikolla ei juuri ohjelmaa -jos sinne tallille vaikka vihdoin pääsisi pistäytymään...