Pieni lisäys heti alkuun. Aatos oli tänään ensimmäistä kertaa ratikassa (hienosti ja hiljaa) yhden pysäkin välin kyllä vaan. Ja lisäks autossa odottamassa Klaaraa lääkäristä. Hienosti ja hiljaa myös siinä, toinen nukkui kun tultiin autolle.

Eli käytiin Apexissa (pieni mainos -siel on taitava silmälääkäri...) poistamassa roska silmästä ja tarkistamassa aiheutuneet vahingot. Roska oli melkoisen iso (joku koivun siemen tai vastaava) ja todella tiukasti kiinni. Eläinlääkärikin aluksi pelästyi että eikai tuo kaikki ole haavaa! No ei onneksi ollut. Haavat vain roskan ympärillä (kaksi kappaletta) ja tuntuivat olevan vain pintanaarmuja. Roska saatiin lopulta topsi-tikulla pois. Tippakuuri kuitenkin saatiin. Eikä neiti meinaa antaa enää ronkkia silmää kaiken jälkeen, joten hiukka tappeluksi 4 kertaa päivässä tuntuu menevän. Viimeksi antoi ihan nätisti tehdä vastaavat hoitotoimenpiteet.

Käytiin taas katsomassa Leon peliä. Tällä kertaa kenttä niin huonosti ettei koirien kanssa oikein voinut mennäkään, joten mentiin Suvin porukoille riehumaan. Nyt Aatos etenkin on ihan poikki. Se käveli todella reippaasti ja vielä riekkui pihalla vapaana. Huomenna piti mennä mätsäriin mutta sirrisilmää ei taida kannattaa viedä edes harjoitusmielessä -etenkään jos se silmä on kipeä. Joten harjoitus siirtyy -onhan tässä onneksi viel aikaa.

Petruksella alkoi tänään koirakoulu. Olivat saaneet kehuja mm luoksetulosta. Hienoa! Lisäksi Petrus oli käyttäytynyt oikein hienosti alku haukkujen jälkeen. Vielä kun saataisiin turha räkytys kotona pois...

Tässä pari kuvaa Petruksesta ja sitten Aatoksesta ja Aatun ja Klaaran kaverikuva Hertan ja Alman kanssa. Ja vähän ovat Aatos kuvat epätarkkoja. Puhelin ei ollutkaan niin skarppina tällä kertaa -ja jotain kuviahan on pakko laitella...

170632.jpg

170633.jpg

170634.jpg

170636.jpg