Olipas mielenkiintoinen messariviikonloppu -ja erilainen edellisiin vuosiin nähden :o)

Perjantaina menin messarille auttamaan Millaa ja Satua kasaamaan gööttien ihka-ensimmäistä rotuständiä. Kivaa oli ja mielikuvitusta sai käyttää, jotta kopista tulisi kiva. Ekaa kertaa kun oltiin niin uskottiin kaikkia ohjeita, joten ei ollu kankaita tms rekvisiittaa mitä monilla muilla.Ihan kiva siitä tuli kuitenkin, kun päästiin siitä valtavasta korkeasta häkistä eroon. Johan göötti olisi hukkunut sinne! (Lisään kuvan ständistä kunhan äiti tai Annaleena lähettää sellaisen :o))

Lauantaina menin messariin puolen päivän jälkeen Hallan Sonjan kanssa. Sonja oli hyvä mallikoira, koska on  väriltään vähän erilainen. Sonja jaksoikin hienosti kaikki rapsutukset ja silitykset mitä päivän aikana sai. Päivä tosin oli sille sen verran rasittava (ja masentava ilman Hallaa) että Sonja nukkui keskellä aitausta viimeisen tunnin niin, että lähes kuorsasi :o Tämä on se energinen paimen...  Annaleena oli kanssani kopilla iltaan saakka ja saatiinkin ihan kivasti myytyä gööttiputiikin tuotteita ja rotuesitteitä meni myös varmasti kymmeniä viikonlopun aikana. Aitauksessa olevat koirat vetivät puoleensa kaikenikäisiä ihmisiä, ja rodusta saikin kertoa todella monelle aidosti kiinnostuneelle. Hirmu mukavaa, että ihmisiä kiinnosti, joten kiva oli tehdä rotua tunnetuksi. Ei ollut montaa sellaista hetkeä koko viikonlopun aikana että ihmisiä ei olisi ollut rapsuttamassa koiria tai katsomassa kuvia!

Sunnuntaina olikin gööttien vuoro olla kehässä, joten aivan koko ajan ei ständillä ollut malllikoiria. Hirmuisesti kävi silti ihmiset kyselemässä ja tietty jäsenistöäkin hakemassa gööttilehteä. Olipa kiva saada monelle nimelle kasvot ja kasvoille nimet! Ensi vuonna nähdään toivottavasti samoissa merkeissä! Piti vilä lisätä onnen toivotukset kaikille pärjänneille! Joskos ensi vuonna olisi taas oma koira matkassa ja kehässä  :o)
 
Omat näyttelysuunnitelmat ovat lähinnä Freijan varassa, koska Klaara olisi tosiaan tarkoitus pennuttaa keväällä. Tänään on Klarenzolla silmäpeilaus, joten toivottavasti kaikki on kunnossa niin pääsisi kunnolla suunnittelemaan kevättä ja penneleitä. Turkuun tosin olisi vielä muutama päivä aikaa ilmoittautua (miten niin viimetingassa!), joten ehkä näyttelyvuosi alkaa taas sieltä -ja  Klaarankin voisi ottaa varmaan matkaan niin pääsisi hääkin pitkästä aikaa esiintymään.