Mistäs sitä aloittais? Olen pitänyt kirjoitustaukoa, kun ajattelin, että kirjoitan sitten kun tietää enemmän, mutta kun ei tiedä koska tietää enemmän niin tulkoon "salat julki" nyt.

Ensin hyviä uutisia: Eilen kävin taas ratsimassa Vincettaa. Se oli kivaa. Ja kevät on selkeästi tulossa. Lumen alta pilkottaa kukkia, Lumikelloja tai joitain. Kivaa sekin. Koirien kanssa käytiin silmäpeilauksissa ja Klaaralla on terveet silmät. Se se vasta kivaa olikin!

Sitten huonompia uutisia: Nikke ei saanut ihan puhtaita papruja silmälääkäriltä, sai merkinnän MRD. Eli herra ei ehkä näe hämärässä kamalan hyvin ja saattaa hämäränäkökyky vielä heiketä.

Ja ne huonoimmat uutiset: Aatos on käynyt pariin kertaan lääkärissä, kun etenkin kausittain, hän juo valtavasti (ja pissii kanssa). Munuais ja maksaarvot on korkeat ja viime käynnillä alkoi näyttää siltä, että sillä on vain yksi munuainen! Synnynnäinen vika mitä ilmeisemmin. Aatuhan oli muita pienempi syntyessään (nyt on kasvanut ohi Akustista :) ) ja häntä piti muutama eka päivä vähän patistaa syömään tarpeeksi, etenkin kun Klaara ei ollut niin innokas imettäjä. Tissille kannatti mennä silloin kun sitä oli tarjolla...  Nyt tilanne on se, että Aatos syö munuaisvikaisten ruokaa ja maanantaina selviää koska päästää pieneläinsairaalaan varjoainekuvauksiin varmistamaan munuaisten kohtalo. Toinenkin munuainen on ilmeisesti vähän normaalia pienempi. Nyt elellään sitten päivä kerrallaan siihen asti, että varmasti tiedetään missä mättää. Toivottavati sen jälkeenkin vielä pitkään reippaana. Nythän Aatos on reipas, vahva, iloinen ja hieno turkkinen nuorimies, josta ei ulos päin näy mitään vikaa, joten toivoa siitä ettei kunto romahda ihan äkkiä on jäljellä. Eläinlääkäritkin on vähän ihmeissään meidän Paapelin kanssa, kun sen "kuuluisi" olla laiha ja huonossa turkissa...