Johan on päivään mahtunut ohjelmaa!

Aamu alkoi Maamon ja Niken kanssa lenkillä Sotungin aamu-usvassa. Olipa mukavaa ja rentouttavaa! Nikke sai Freijan kanssa juosta ja riekkua, Klaara tyytyi vähän rauhallisempaan menoon.

 

Lenkin jälkeen menin tuohon parin kilometrin päähän katsomaan labradorinnoutajanpentuja. Ihania olivat, kuinkas muuten. Viikon kuluttua uusi visiitti, josko sitten saisi oikein kameralla kuvia, nyt oli tyytyminen kännykkäkuviin.

 

 

 

 

 

 

 

Pentuilun jälkeen koirat kyytiin kotoa ja kohti Tuomarinkartanoa ja HSKP:n koiranpäivää. Kivaa oli, vaikka sää oli -miten sen nyt sanoisi -vaihteleva. Kaikkea mahdollista sadetta ja väliin auringonpaistetta. Freija pääsi esittämään rally-tokoa yleisölle, meni ihan ok, muutama maan haistelu ja kun telttaa purettiin istu-maahan-kierrä koiran kohdalla niin siinä ei meinannut maahan meno pysyä, lopulta onnistui sekin. Jee. Siitä sitten viehejuoksua kokeilemaan ja se meni älyttömän hyvin! En tiedä otettiinko siinä aikaa (tai otettiin, mutta näkyykö se joskus jossain), mutta Freija näytti nopealta :D Ja lähti samantien vieheen perään, vaikka lähtöä odotellessa näytti siltä ettei kiinnosta ollenkaan se viehe, ainoastan Brie joka oli takana! Wau. Ei muuta kun kesällä RotuRace-joukkueeseen :D