Perjantai starttasin Riemun kanssa Hartolaan Kunkkulan Koirakeskukseen SuoRaT:in järkkäämälle leirille. Perjantaina oli vuorossa kilpailut, lauantaina treeniä, meidän osalta leiri loppui jo sunnuntaina aamusta, kun oli kiire kotio ja iltapäiväksi raveihin.

Perjantaina Riemu kisasi avoimessaluokassa viimeistä kertaa :D Saatiin luokkanousu ja siirto voittajaluokkaan cheeky! Kisa ei kyllä mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, Riemulla on pieni ongelma nyt eteen istumaan tulossa. Olen tainnut liikaa vahvistaa takaa kiertoa kun neito menee vauhdilla ympäri... Noo, pitää korjata ja harjoitella voittajan liikkeitä muutenkin ennen seuraavaa kisaa -pieni kisatauko rallattelussa Riemun osalta siis! Päästiin/jouduttiin nolla-koirakoksi voittajaluokkaan heti perään. Suureksi (?) ihmetykseksi Riemu makasasi käytösruudun kaks minuuttisen edessäni ai-van paikallaan vaikka hyttyisä oli varmasti se miljoona. Muutaman Riemu louskasi suuhunsa, mutta maha pysyi maassa koko ajan! Itse radalla oli monta hyvää kohtaa ja sitten pari vähemmän hyvää -lähinnä näissä voittajaluokan jutuissa mitä ei juuri oltu treenattu kuten jalkojen välistä meno :)

lauantaina olikin sitten treeniä, omaa treeniä ei meillä juuri ollut, koska treenasin kolme ryhmää rallya. Vaikka aikataulut vähän mättivät niin kivaa oli, ja yllättävän hyvin koiratkin jaksoivat. Aina jossain välissä menin rataa sitten itsekin ja illalla Hannelen kanssa opetettiin Riemjulle tavatokon alokasluokan hyppyä -josko Annaleena vaikka menisi kisaamaan joku päivä.. Ehkä pientä treeniä vielä kaipaa kuitenkin :D

Illalla oli vielä sauna ja makkaranpaistoa juuri ennen sadetta. Kivaa oli, kiitos puuhanaisille!