Tänään oli Freijalla taasen rally-tokotreenit ja meni aika hienosti! Tai ainakin minä olen tyytyväinen eritoten kun pöytätreeni meni suorastaan loistavasti! Freija ei kertaakaan kyyristellyt pöydällä (oltiin useasti ja pitkiä aikoja) vaikka lääpittiin eikä häntäkään juurikaan laskenut. Hymy Kiitokset vaan taas kaikille lääppijöille!

Ratana oli tänään sekoitusta oikeataan kaikista luokista. Haastavaa spiraalia oikealle löytyi ja myös näitä istumisia ennen ja jälkeen käännöksen. Freija saisi olla aavistuksen edempänä perusasennossa, meinaa siinäkin jättää hiukan taakse. Tehtiin välillä koko ratakin ja sitten yksittäisiä liikkeitä. Palkkasin väliin vetoleluja ja Freija nostikin kierroksia ihan kivasti mutta ei liikaa. Radan jälkeen leikittiin aina ja se tuntui toimivalta. Freija oli muutenkin reippaana treenikavereiden kanssa, joten varsin positiivisella mielellä Nauru Klaara sai äsken treenata si kotiolosuhteissa istu -kierrä koira liikettä, meinaa vahingossa tajuta sen.. Eteen tuloja pitää kanssa treenata ja si saa Klarekin osallistua kisaan... Jospa saisin si omat jännitykset kuriin kun pitää Klaren kanssa hauskaa Kieli ulkona

Pöytää ei saatu ostettua kun nettikaupassa näyttäs olevan niiiin paljon edukkaampaa. Pitää pistää tilaus menemään! Huomenna ehkä mätsäriin treenamaan taas.