Plääh. Onneks pääsi töihin lepäämään Nauru Oli hiukka tapahtumakas viikonloppu! Lauantaina oli tosiaan rally-tokokokous, Orvar-treffit ja paimennustaippari kokous jne (sain vienon muistutuksen että lauantai-illasta puuttui synttärien juhliminen kera Runebergintorttujen  (joo, niitä saa taas. Sairaan ihanaa -ja lihottavaa!) ja Carcassonne-pelin merkeisssä, meitinkin että jotain siinä tapahtu.. Ikä ei tule yksin kun muistikin tosiaan jo pettää!) ja eilen sunnuntaina aamu alkoi lenksulla jonka jälkeen Heidi tuli väkertämään hääkutsujaan. Minäkin yritin Kaason ominaisuudessa auttaa, mutta mun kyvyillä se oli enemmän seurana olemista NolostunutVaikka sain sentään muutaman ihan onnistuneenkin tehtyä Cool Sitä ei moni uskoisi... Kivaa oli, korteista tuli äärimmäisen hienoja (tietty!).

Askartelutuokion jälkeen lähdinkin Annaleenan ja Brien kanssa lenkille Sotunkiin. Sää oli taas hiukka kyseenalainen (niinko aina Annaleenan kanssa!), mutta eipä se pötkylöitä haittaa -eikä meitä ihmisiäkään kun varusteet ovat oikeat. Pentukin jaksaa jo hienosti lenkkeillä eikä sitä arveluta lainkaan Freijan kepinomimiset. Klaarakin sai pari hepulia, mutta Keiju vaan taapersi omia polkujaan. Olikin hauska ilta kun Klaara ja Keiju on niiiiin samannäköisiä ja oloisia että meinasi mennä koirat sekaisin, jos lötköttivät jossain. Onneksi Freijalla on se karvaraita "lehmänlipaisu" mistä sen erottaa Hymy Lenkki päätyi Keijun palauttamiseen Hallalle ja samalla juteltiin pitkä tovi ja annettiin Brien vielä leikkiä Piitunkin kanssa. Penikalla olikin varmaan hauska päivä!

Melko pian lenkin jälkeen olikin aika lähteä taas koiraurheilukeskus Lily'siin ensin treffaamaan Suvia ja Saijaa, jotka myös pitävät kevään aikana Rally-Tokon alkeiskurssin, ja heti perään oli Suvin eka tunti Cairneille ja sitten klo 19 mun tunti Havanneseille (hm, taipuukohan tuo noin ;D). Auttelin Suvia sen tunnilla radan rakennuksessa ja Suvi jäi auttamaan si vuorastaan minua, kiitos! Mun tunnilla olikin 9 koirakkoa ja vilinää riitti! Aikas jännittävää koulutuksen pitäminen ja ekalla kerralla meni vähän sanat solmuun ja ehkä tuli muutama ajatuskatkoskin, mutta myös kurssilaisilta oivalluksia ja onnistumisia, vaikka ekalla kerralla tehtiinkin vain käännöksiä oikealle ja vähän tempon vaidostakin. Ensi kerralla taitaakin täytyä jo vaikeuttaa vihjaamalla 0,5 metrin säteestä missä koiran pitäisi olla ja kylttien koskemattomuudesta. Ny me yritettiin pitää lähinnä hauskaa Nauru. Saksalainen täyskäännös muutettiin nimeltään selkeäksi näyttelykäännökseksi... Kurssilaiset tajusi sen heti, kun joku heistä oivalsi että "sehän on sama ku näyttelyssä kääntää suuntaa edes-takasessa". Ja niinhän se onkin Hymy. Tunnin jälkeen olikin aika  väsy (liikaa ajateltavaa yhdelle illalle Silmänisku vanhuus ei tule yksin, lauantaina oli synttärit) ja lenkin jälkeen mentiinkin tytsien kanssa jo nukkumaan. Jäi blogikin illalla päivittämäti!

Tänään si uusintatreffeille Orvarin luo, pitäkäähän peukut pystyssä että Klarenzo on anteliaalla tuulella Silmänisku