Eilinen meni gööttierkkarissa Tuomarinkylässä. Olipa mukava paikka ja tunnelma! Ja molemmat tyttöset sai ERI:n, Äffärä jopa sijoittui junnuluokan neljänneksi! Vähän hienoa. Neiti edistyy huimin harppauksin tällä hetkellä. Ensi viikolla olisi vielä Ypäjä -sitten jäädäänkin näytelmä tauolle joksikin aikaa.

Kiva oli Tuomarikylässä nähdä Rölliä ja Tildaa emäntineen ja isäntineen. Äffillä meni hienosti. Tilda-sisko tuli Erkin hienosti esittämänä kolmanneksi junnunartuissa ja Rölli-veikka oli junnu-urosten kakkonen! Onneva onneva! Hienosti meni! Lisäksi Rölzy voitti äijähandlerin Tommin kanssa! Hieno pokaali ja kaikkea! Ja olihan paikalla muitakintuttuja. Emilia ja Pihkakin nähtiin pitkästä aikaa! Kiitokset Emilialle Klaaran esittämisestä kasvattajaryhmässä! Äffä-junnut ja Klaara esiintyivät Konnunkodon kasvattajaryhmässä, mutta tällä kertaa emme pärjänneet. Josta tuli mieleen se Hollolan hieno menestys. Uusimassa (?) Koirauutisisssa oli meidän kuva. Tota joo. Hiukka huomaa että kiireessä oltiin . Klaarasta näkuu vaan kurkku ja etujalat, Freija kenottaa miten sattuu, Keiju on hölmö. Kata ja Röllio (nää siis joiden junaan oli se hippu) on ainoat sievät :o)

Lauantaina olin tallilla ratsastamassa Vincettaa ja oli taas aivan megamageeta. Ny alkaa taas tatsia isumiseen sen liikkeessä -laukkaa pystyi jo oikein työstämään. Ihan mahtavaa. Nyt on kyllä vatsalihakset ja muutkin aivan juntturassa!

Aatoksen hoitokeikka meni hiensoti. Aatu jaksoi hiensoti painia ja leikkiä Freijan kanssa ja meil oli hirrrmu mukavaa! Laitan tähän muutaman kuvan -ruotsin kunniakirjat ja erkkarin ruusukkeet ja vähän Aatoksen hoidosta :o)

1729297.jpg

1729298.jpg

1729300.jpg

1729301.jpg

1729302.jpg

1729395.jpg