Kävin pitkästä aikaa Hurttahallilla treenaamassa Äffää, Nikkeä ja Riemua. Kivaa oli, vaikka toiset aivot ja apukädet olis ollu paikallaan välillä!

Alkuun otin Riemun kanssa tottista, muutama pätkä seuraamista, maahanmenoja ja kaukokäskyjen alkeita (etäisyys 2-3 metriä). Seuraavaksi Riemu pääsi aksaamaan. Pussia, keinua, pittus ja hyppyjä. Erilaista pyöritystä ilman aivoja eli pidettiin vaan hauskaa. Nyt neni pituuskin heti eka kerralla yli. Riemu oli tosi innokas ja hyvä :)

Seuraavaksi autosta pääsi Nikke. Nikke ei muutamaan vuoteen ole vissiin käynytkään missään hallissa, joitain rally-tokoja kentällä vaan. Edellisestä agiliidosta on aikaa vuosikausia. Mut  vähän hää oli reipas. Meni tasaisen varmasti ja hitaasti mutta selvästi innoissaan :) Keinukin sujui, A-este sai suosiolla jäädä väliin jotta vanhuksen paikat ei kipeytyisi (ja taisi ne silti vähän kipeytyä). Toheutta täynnä vanha herra :D

Autossa odotti vielä Freija joka pääsi kanssa aksaamaan :) Reipas-Äffä uskalaltautui a-estettä kun vanha tekijä ja keinukin mentiin monta kertaa -edes kippaustömähdys ei "tuntunut missään". Taisi olla Freijan ekat keinut :) ! Vähän olin likasta ylpeä! Tavalliset hypytkin sujuivat oikein monta peräkkäin ja pituus pienen namien heitoon jälkeen :) Vähänks oli taitonainen tänään hallilla! :D Lopuksi meinattiin rallattella mutta ei Äffä si enää syttynyt, joku tolkku sentään :)

Riemun otin vielä purkamaan rataa ja samalla pari luoksetuloa ja kokeilin käsimerkkipysäytystäkin (ollaan pilli-käsimerkkiä harjoiteltu) ja hitto vie, se pysähty ku seinään! Reissun päätti pienet lila-daminomeilut uimarannalla. kakkosmarkkeerauskin onnistui ja aivan tajuttoman hienot palautukset! Lisäksi heitn sokkona lumivallin taakse damin, Riemu malttoi odottaa hae-käskyä ja itsenäisesti umpihangesta etsi muutaman minuutin ja toi suoraan käteen ilman eri kehoitusta. jiihaa. Minksä värisiä dameja hommais seuraavaksi :D