Kuvat tullee taas myöhemmin :)

PÄivitys laahaa jäljessä pahemman kerran, mutta Riemu-Riepulainen on päässyt noutamaan lokkia vedestä, kun päästiin kuokkimaan kultaistennoutajien treeneihin. Olipa mukavaa ja hieno homma! Kiitokset vielä kultaisille ja toivottavasti päästään mukaan uudemman kerrankin! Katseltiin siis ens alkuun muiden treeniä ja lopuksi heitettiin lokki veteen Riemulle. Lokki oli melkein Riemun kokoinen ja rungosta (vai miksi lokin mahaa nyt kutsutaan :D?) niin paksu ettei Riepulaisen pieni suu mahtunut siihen, niinpä hää otti tomerasti kiinni siivestä ja toi linnun aallokossa rannalle ja suoraan minulle! Jee! Tämä vielä toistettiin ja olin penikasta hyvin hyvin ylpeä kun hää toi sen taas suoraan minulle! Lisäksi Riemu käyttäytyi tosi hyvin koko treenin ajan. Malttoi melkoisen rauhassa odottaa omaa vuoroa ja loppuleikin aikana leikki isompien kanssa lungisti. Treenin loputtua saatiin vielä tosihyvää mansikkakakkua trenipaikan lähellä ja Riemu oli sielläkin monen koiran laumassa kuin kala vedessä ja rohkeasti tutki niin pihan kun talon sisältäkin. Ja kaiken jälkeen (luulisi jo väsähtävän?) alkoi hirvittävä ralli 8 kk ikäisen kulaisen kanssa. Olipa mukavaa! Tämän ohjatun treenin lisäksi olen itseksein maalla heitellyt damia ja noutajaleiriltä ostettua kanipalloa sekä harjoiteltu aavistuksen verran seisomista, enemmän istumista ja maahanmneoa sekä paikallaoloa. Myös pätkiä seuraamista. Kosketusalusta on vielä(kin) opettamatta, mutta se voisi olla ohjelmassa seuraavaksi. Ny Riemu on Saaran kanssa saaressa lomalla muutaman päivän. Saa nähdä alkaako hypellä jo laiturilta veteen tai hyppääkö sinne vahingossa. Venematka oli sujunut hienosti.

Göötitkin on päässty uimaan tässä helteessä päivittäin. Juuri muuta ei ole voinutkaan tehdä, kun öisin olisi pakko nukkua että jaksaa töihin tulla.. Nikke ui piiiitkiä lenkkiä mun rinnalla ja Klaarakin suorastaan kuntoilee. Freija lähinnä on rantavedessä kaulaa myöden , mutta on ottanut myös muutaman uintiliikeen. Eilen iltauinnilla kannoin sen sen verran syvään että sai rantaan uidakseen uida muutaman metrin. Pitelin alkuun masun alta, mutta hienosti hää pinnalla pysyi :o) Eikä tuntunut säikähtävän kun heti oli vessä uudestaan. Toivottavasti innostuisi uinnista hääkin.

Keksiviikkona oli Riemun toinen rokotus ja eipä tuo edes huomannut moista. Tosi reippaasti käyttäyti ja painoa oli aavistuken yli 13 kg. Nikke oli samalla reissulla hammaskivenpoistossa. Toisella puolella oli paljon enemmän kun toisella, mutta ei pahatilanne vielä ollenkaan. Hyvä niin. Täytyy seurailla noita hampaita että josko vähän kulunut/katkennut kulmuri vaivaa si kuitenkin kun sillä puolen oli tosiaan hampikiveä enemmän.

Klaara jatkaa laihdutuskuuria edelleen (mä en tajua kuin se ei laihdu, vaikka tietty näillä helteilllä on liikunta aika vähäistä, mutta niin on ruokakin) ja tarkoitus oli olla timmissä kunnossa erkkariin mennessä. Alkaa vaan aika käydä vähiin.. Freija treenaa RotuRace-kisaan joka on kahden viikon kuluttua. Meil on konnunkotolaisten joukkuen nimeltä Tosi-Sonni ja paimenet :D Saas nähdä miten likkojen ja äijien käy :D

Ens lauantaina on sitten Petruksella paimennustaippari. Kiva nähdä pitkästä aikaa Christaa ja Petrusta!