Tukholman reissusta aletaan pikkuhiljaa toipumaan. Rankkaa tuo matkustelu Nauru! Oli kyllä kiva reissu, kiitokset vielä kaikille matkassa mukanaolijoille ja tsemppaajille! Peukkujen pitäminen ei ihan riittänyt onnistumiseen, mutta tuleehan näitä. Ja eikös se hauskuus ole pääasia... Silmänisku. Kaikenlaista matkalla sattui ja tapahtui, mutta kukaan ei eksynyt lopullisesti eikä tullimiehetkään vissiin hermostuneet... Kaikki koira-autot pysäytettiin ja koirien paperit piti näyttää. Hyvä näin. Olikin eka kerta kun koiran passia on tarvinnut näyttää millään matkalla! (vaikka välillä niitä tyrkytän niin ei ole kelvannut)

Tiistaina käytiin omissa treeneissä ja meitä oli vaan kolme. Äffärä meni vkl kisaradan kun mikäkin vanha kisakoira. Hmm. Ei tietoakaan mistään haahhuiluista. Noo, ens kerralla si kisakin menee paremmin. Treeneissä rataa vaikeutettiin ensin avoimenlouokan radaksi, sitten voittajaluokan ja lopulta laitettiin noita uusia "erikoisvoittaja" luokan kylttejäkin radalla. Kivaa oli! Nackan kisapaikka oli muuten aivan kertakaikkisen ihanalla alueella merenrannalla. Oli hiekkakenttää, isot nurmialueet ja metsää ulkoiluun. Ja se ihana merituuli mikän nenääntulo oli Freijalle vähän liikaa... Sitä piti si nuuskuttaa kesken suorituksenkin.

Nyt ollaan Tanskaan oltu yhteydessä kesän kisojen ja näyttelyjen osalta. Pitää skannata koirien paperit ja lähettää ne Tanskan kennelliittoon niin voimme ilmottautua kisoihin ja näyttelyyn netin kautta. Kivaa (ja toivottavasti helppoa)!

Tänään si töiden jälkeen joko kiirellä mökille (ja lahteen näyttelytreeneihin) ja lenkin jälkeen tallille katsomaan uutta pollea. Vaikee valinta. Vkl lämpötilaennusteet houkuttas kyllä mökille, vaik olishan tallillakin kivaa hyvässä säässä. Ja sunnuntaina pitäis mätsäröidä niin että saadaan taas pöytätreeniä ennen Hollolan vappunäytelmää.  Nyt töihin.