Viimeiset lomapäivät meni leiriohjaajana, mutta onneksi to ja pe aamupäivän ehti vielä löhötä riippumatossa kirjojen kanssa Cool.

Suomen Rally-Tokoliitto järjesti viime vkl leirin nuorille Espoon Nuuksiossa 20 nuorelle koirineen. Olin lupautunut vetämään rallytreenejä ja auttamaan ja valvomaan siinä missä pystyn. Yöt vietin kotona (tytöt Maamon huomassa mökillä) ja päivät aamusta iltamyöhään leiripaikalla. Vaikka vkl oli rankka, oli se myös mukavaa. Mun oppilaat koirineen oli jo rallya harrastaneita ja olikin megataitavia! Oli ilo opettaa. Tai rakentaa ratoja. Kamalasti liikkeen suorittamista tai vinkkejä ei tarvinnut antaa, koska kaikilla meni niin ääreist hienosti! Sääkin suosi melkein koko ajan -sunnuntaina jopa vähän liikaa. Koira väsyivät (ja ihmiset) kovassa helteessä treenihin ja kun iltapäivällä oli vielä oikeat kisat niin meinasi tulla uupumus kaikille! Rally-tokon lisäksi leiriläisille annettiin opetusta parista valinnaisesta lajista (agility, naksutin, koiratanssi) ja näitä tunteja olikin ilo seurata! Hienosti koirat oppivat erinäköisiä kiepsahduksia koiratanssiin ja ekaa kertaa agilityä kokeilevatkin oppivat alkeita siitä! Oli koulutuksellisesti oikea megaviikonloppu! Toivottavasti kaikki saivat jotain irti leiristä ja opetuksesta, jos ei muuta niin kavereita!

Lauantai-iltana Anu paistoi 5 litran taikinan lettuja ja oli sairaan hyviä! Niinkuin ruokapuola muutenkin! Oli kuin hotelliaamiaisella kaikkine leikkeleineen! Kuvia leiristä ja kisasta tulee Suomen Rally-Tokoliiton sivuille/kuvagalleriaan. Kiitokset leiriläisille ja muille ohjaajille!