Akusti oli pe-la välisen yön kylässä ja kivaa oli! Klaara kyllä piti pojalle melkoista kuria -ainoastaan ulkoleikit olivat tällä kertaa sallittuja Klaaran mielestä. No, mikäs siinä kun ilma oli kaunis ja tuota temmellystilaa ulkona riittää! Akustin vierailukuvat onnistuivat käsittämättömän huonosti joten kuvia ei juuri ole tarjolla. Konnunkodon sivuilla on kyllä nuorukaisesta kunnon poseerauskuva -käykäähän kurkkaamssa!

Hevoset ovat olleet hienoja ratsastaa! Sohvi on edellyt huimin harppauksin ja nyt olemme muutamia kertoja jo laukanneet ja ravi on useimmiten tahdikasta ja taivutuskin oikeaan suuntaan. Ja Veikko on oma hieno itsensä: Nöyrä, yritteliäs ja ihana!

Nyt on viimeinen viikko maalaiseloa menossa tällä erää ja myös ensimmäinen lomaviikko! Aurinko paistaa ja linnut laulaa, ei paha ollenkaan. Eilen piti käydä kaupungissa palauttamassa komea Akusti omaan kotiin ja samalla käväistä Saaran valmistujaisissa sekä illalla Suomen jalkapallo-ottelussa. Leo (kohta 8 v) oli ekaa kertaa katsomassa Stadionpeliä meidän mukana ja oli kyllä aika jännää :-) Yli 30 000 tuhatta ihmistä ja hirmuinen meteli! Mutta tulee kuulemma kyllä uudestaankin vaikka ei ihan niin hyvin nähnytkään ku telkkarista...