Voiko sitä lomalta muuta toivoakaan?!?

Eilen kävin piiiiiitkästä aikaa Heidin luona ratsastamassa Veikolla. Oli taas hauskaa, vaikka nyt jaloissa hieman tuntuukin että jotain tuli tehtyä. Veikkis oli kiva. Se on niin hauska, kun hää innostuu aina niin kamalasti jos opetellaan jotain uutta tai tehdään vanhaa vähän eritavalla :) Ja Venla oli kasvanut valtavasti. Ja lehmätkin oli laitumella, niinkuin hevosetkin, joten ihan täysi kesä!

Klaara pääsi taas eilen vähän pidemmälle lenkille ja kyllä modernirouva vaan nauttii ulkoilusta. Vissiin ajattelee, että täytyy olla pian taas rantakunnossa, kun niin innoissaan olisi lenkkeilemässä. Se varmaan ihmettelee missä lasten isä on, kun täytyy yksin lapsista huolehtia... Nykyaikanahan molempien vanhempien pitäisi tasapuolisesti lapsista huolehtia...Niin että Remu, koskas tulet lapsia hoitamaan?!? ;) Klaara tahtoo välillä vähän bilettämään aikuiseen seuraan!

Pennut pysyvät jo hyvin jaloillaan, iso Armaskin... Kohta on vipinää ja vilskettä, kun lähdetään tosissaan liikkeelle. Nyt ollaan jo käyty vähän tutustumassa maailmaan pentulaatikon ulkopuolella.  Näissä kuvissa ikää heillä on 17-18 vuorokautta.

Armas sai uuden lempinimenkin eilen kun Pia kävi katsomassa pentuja -Liitis. Se kun makaa tuolleen mahallaan niin näyttää ihan liito-oravalta....!

101698.jpg

101699.jpg

101697.jpg

101696.jpg