I-ha-naa! Eilen saatiin ripaus lunta ja jo oli tänä aamuna lenkkeily ihan toista! Mentiin Kumpulan metsään ja päästin tytsät oikein juoksemaan heti aamusta! Äffä oli aivan sekaisin innosta -ja pupun jäljistä. Ei onneksi lähtenyt kovin kauaksi niiden perässä, mutta sen verran löytyi neidiltä jäljestysintoa että oli pakko ottaa si hihnaan. Hö. -Töiden jälkeen si uudestaan ja valoisaan aikaan voi si juoksuttaakin kunnolla. Jee. Vaik vähän näyttää että nää hanget häippäsee ny samoin tein pois. Ihan tyhmää!

Tällä viikolla ehdittiin lenkkeillä Annaleenan ja Brien kanssa pitkästä aikaa ja oli sairaan mukavaa! Tytöt oli vähän villeinä ja Freija rähjäsi muutaman kerran kepistä aivan turhaa (mikä ihmeen keppikuningatar se kuvittelee olevansa -muut eivät saisi olla keppien lähellä varmaan kilometrin säteellä. Idiootti.), mutta eipä Brie siitä mitenkään säikähtänyt. Fiksu otus, mielisteli vaan :o) Annaleenalla olikin si illalla väsynyt ja rauhallinen penikka kotona. Pitää nähdä ny vähän useammin!

Huomenna onkin si rallytokoseuran kokous ja sen jälkeen Klaara pääsee treffeille Orvarin kanssa. Toivottavati kaik menee mallikkaasti ja päivä on oikea. Uusinta treffit si varmaan maanantaina. Jänskää!