Tuli vihdoin postiin. Täytyy ottaa kunnon ruusuke kuva neidistä, mutta tässä ensi alkuun tähän astinen ruusukekokoelma päivitettynä Eestin valioruusukkeella (alhaalla vasemmalla). Saas nähdä jos sais aikaiseks järjestää valiobileetkin :o)

780245.jpg

Tänään ollaan jo näin loman kunniaksi ahkeroitu. Aamulla käytiin ensin Kumpulan metsässä syömässä taas vadelmlia. Klaara syö niitä tosi innokkaasti, mutta Freijalla on oikea himo. Se vaan röhkii mennessään, kun on niin kiire ahmia Vadelmia. Hassuja ovat. Kumpulassa nähtiin myös pieni luontonäytelmä kun hirmuinen parvi pikkulintuja ajoi ison haukan metsästä! Oli komian näköinen haukka! Onneksi se ei bonganut pikku-Freijaa vadelmapuskasta ja vienyt mennessään!

 Lenkin jälkeen lähdttiin Klaaran kanssa agilitykentällä. Kivaa oli taas. Kepit meni taas hyvin ja puomi vauhdikkaasti. Harjoiteltiin pitkästä aikaa myös keinua ilman suurempia ongelmia (mutta myös ilman vauhtia). Ja lisäksi radan pätkää missä aitoja ja kepit sekä a-este ja putki. Meni ihan ok, mutta paikoitellen toooosi hitaasti. Ei kyllä karannut kertaakaan väärille esteille tms, mutta omituisen verkkaista menoa, välillä suorastaan halutonta. Täytys vissiin keksiä jokin superinnostuspalkka.

Agilityn jälkeen jätin vuorostaan Klaaran kotio ja lähdin Äffän kanssa pienelle lenksulle. Nähtiin kissa, jota piti vähän haukahdella. Se olikin ainoa omituinen asia mikä nähtiin. Muuten ei mitään ihmeellistä, joten suu supussa mentiin. Kivasti Freija haki kontaktia kun ei hösännyt Klaren kanssa. Ja veti muutaman hulluhepulin yksinäänkin...