Viime viikko oli koirilta totaalista treenilomaa. Keskittymiskyky oli aika lähellä nollaa juoksujen takia, joten totesin, että on ihan turha mitään vakavamielistä harrastaa... Joten tehtiin vain lenkkejä ja olla möllötettiin :o) Nyt tänään olisikin sitten tarkoitus ottaa itseään ja koiria niskasta kiinni ja jatkaa treenejä ja illalla käydään Freijan kanssa hakemassa uusi Rabies-rokotus, mokoman vasta-ainearvot eivät olleet nousseet riittävästi. Meinaa tulla kiire ennen kesää, mutta ehtii onneksi vielä kunhan nyt nousevat! 

Lauantaina olin Appasionata -hevos showssa Karon ja Jaanan kanssa ja oli hirrrrmu mukavaa! Vaikka samantapaisia temppuja on monasti nähty, niin on sitä vaan aina hieno katsoa, kuinka hevoset liikkuvat kauniisti ja yhteistyö ihmisen kanssa on saumatonta niin maastakäsin kuin selästä! Samalla taas pääsi haaveilemaan omasta hevosesta/hevosista, tallista, talosta maalla jne... Ehkä vielä jonain päivänä.

Eilen kyllä järkytyin meidän pihalla, kun kuitenkin on vasta helmikuun alkupuoli. Meidän pihalla meinään nousee kukkien alkuja, "piippuja". Uskomatonta -krokukset, tulppaanit vai mitkä lienee on jo tulossa! Ja linnut visertänään viikon verran ihan kuin keväällä. Ei oo reiluu! Tää olis tahtonut kunnon lumipakkastalven! Mutta kerta sitä ei tule niin ei väkisin. Kurakelit sais ainakin loppua!