Viime viikonloppu meni ilman koiria, hevosia ihastellen Tukholmassa. Olipa taas kivaa! Kiitos taasen matkaseurasta Äiti, Karo ja Jaana! Ensi vuonan si taas uudestaan :o)

Tänä vuonna Freija pääsi hoitoon Annaleena ja Oton luokse Brie-göötin seuraksi. Annaleena kävi hakemassa Freijan perjantaina heti aamusta Käpylän asemalta. Vähän mua jänksätti että kuinka junamatka sujuu, kun tajusin että Freija ei ole ikinä junaillut.. Hyvä minä! Bussit ja ratikat kyllä harjoiteltiin, mutta juna unohtui pennelinä kokonaan.. Onneksi se ei näköjään haitannut, junamatka oli mennyt vallan mainiosti, vaikka vähän oli jänskättänyt. Heti junasta ulos päästyä oli häntä taas kippuralla :) Ekan päivän Brie ja Freija oli "vaan nukkuneet", mutta hoitojakson edetessä oli tullut vähän virtaakin ja leikkimistä. Freija oli (tietty) pomottanut Brietä sen verran että toinen ei kotonaan olisi päässyt omistajansa kainaloon nukkumaan, koska se oli Freijan paikka... Hienosti olivat kulkeneet hihnassa samaa tahtia vierekkäin, joten Äffä pääsee tarvittaessa sinne hoitoon uudemmankin kerran. Jee jee. Brie-reppanalta oli kyllä päässyt itku kun eilen hain Freijan kotio, oli hää jäänyt vinkumaan meidän perään :( Aika liikkis!

Klaara taasen oli kasvattaja-Hallan luona vierailulla ja niilläkin oli mennyt hyvin. Klaara sai olla äipän ja mummon seurassa. Klaara on kyllä niin hassu ja leikkisä koira ollakseen kuitenkin 6,5 vuotias kohta että ei mitään rajaa.

KIITOS, Halla ja Annaleena (ja Juho ja Otto!)! 

Tukholmassa nähtiin mielettömän taitavia ratsukoita ja hienoa hevosenkäsittelyä maastakäsin. Kaikkea niille(kin) voi opettaakin! Kuten piehtaroimaan, makaamaan kyljellään, istumaan, nojaamaan toisiinsa (5 hevosen lauma) koko järjestyksessä jne.. Upeeta! Pistän pari kuvaa vähän myöhemmin, kun saa niitä äidiltä.

Me tarttettas nyt lunta, että pääsis metsälenkille tai peltolenkille töiden jälkeen. Ihan syvältä tää pimeys, kun ei pysty kun viikonloppusin tekemään mitään superkivaa noiden koirien kanssa. Ja mun labradoinnoutajakuume ei ota laantuakseen, päinvastoin, kun olisi niiin hyvältä kuulostava (ja näyttäväkin) pentu vielä vapaanakin (terveiset vaan :D)! . Gööttilauma voisi vallan hyvin kasvaa yhdellä labriksella. Pääsis si treenailemaan ihan uusia juttuja :o)