Me jäädään varmaan luokalle... :o) Kurssi etenisi sitä tahtia että heikomia hirvittäs! Meit ei hirvitä ku me vaan tehdään si omiamme ja harjoitellaan seisomista ja istumista ja vähän maatemenoa.. Muut harkkaa jo kaiken maailman tassuja ja vaik mitä. Vähän vaikee edetä samaantahtiin ja vaikeuttaa temppua kun ei helppoversiokaan suju... Ens kerralla (viikko aikaa reenata) pitäs si muka jo osata jotain. Hih. Me taidetaan sillonkin osata vaan istua ja seistä ja vähän odottaa. Maahanmenoa ny vois vähän kokeilla tässä välilläkin. Mokoma Ipana alkoi käyttää ääntään minun komentamiseen kun palkka ei tullut ajoissa (tai kun ei ollut mitään syytä antaa palkkaa) -no, sillä haukunnalla sitä palkkaa nyt ei ainakaan tule, joten turha vaiva :o)

Äffä leikki taas sen pihakoiran kanssa -ja oli muidenkin kanssa paljon rohkeampi ku eilen! Hienoo. Eli ehkä saadaan kurssilta se mitä haettiinkin, vaikka kieltämättä vähän rahantuhlaukselta meinaa tuntuakin. Laadukkaasta opetuksesta sitä on valmis maksamaan (maksaahan ratsastustuntikin herratis vaik mitä vaik menis omalla hevosella tahi ratsikoulun), mutta asiat pikakelauksella ipanoille isossa ryhmässä ei taida olla ihan sitä.  

Viime yönä oli aivan käsittämättömän hieno upea mahtava ukkonen! Asuntokin vähän viileni ja huomasin taas, että Freija ja Klare ei ukkosta pelkää. Ne meni nukkumaan avonaisen parvekkeen oven eteen kun siin oli ihanan viileetä... Kun ukkonen tuli kohdille oli pakko kömpiä sängystä katsomaan mahtavaa valonäytöstä ja samalla sulkea ovi (josta koirat selvästi närkästyivät), koska ukkonen oli aivan päällä. Koko talo tärisi ja paukkui (ainakin siltä tuntui :o))! Megamageeta!  Saaralta vain tuli viesti että Aapelia oli pelottanut :-(  Raukka oli tärissyt ja läähättänyt koko yön. Tänään onkin sitten hiukka unettanut yöllisen valvonnan jäljiltä, mutta pakkohan tuo luontonäytös oli katsoa...