Kotona taas (tai töissä) väsyneenä, mutta tyytyväisenä. Kiitokset heti alkuun mielettömän mukavastta matkaseurasta Anni, Ada ja Halla! Sunnuntai-illan imitoinnit ja muut jutut naurattavat varmasti vielä vuosien kuluttua. Kaikkea sitä reissulla sattuu ja tahtuu. Onneksi meidän seurueen sattumukset oli vain pieniä vastoinkäymisiä. Kuten se että omat silmälasini jäi omaan autooni, kun matkalla olimme Hallan autolla... Edustin siis tyylikkäästi aurinkolasit päässä niin sisällä kuin ulkona -laivassa ja hotelissa :o)

Matka alkoi perjantaina, kun lähdimme ajelemaan kohti Turkua. Laivassa majoutuimme hyttiin ja lähdimme syömään ja ihailemaan auringonlaskua. Lauantaina oli vuorossa The Viking Show kaunilla polotallialueella. Oli hirmu aurinkoista ja niinpä aurinkorasvattomina vähän kärvennyttiin. Minä itseasiassa kaikkein vähiten -toisille tuli oikein todella kipeät nassut ja käsivarret, minulla vain vähän kirveli. Päivä meni leppoisasti, kehässä oli "meidän porukasta" vain minä ja tytöt. Ensin Freija, joka pelästyi pöydällä lepattavaa telttakangasta... Itsekin hermostuin siitä niin, että Äffärän kannustus jäi vähän turhan vähälle. Saimme kuitenkin EH:n ja oikein oikein mukavan arvostelun, jossa Freijaa pidetään erittäin lupaavana. Tuomari sanoikin että kun muutaman vuoden odottaa niin on ihan super. :o) Klaara esiintyi, niin kuin aina, itsevarmasti ja sai ERI:n, mutta ei sijoittunut luokassa. Klarenkin arvostelu oli oikein mukava.

Illalla majoiuimme hotelliimme ja käytiin vähän syömässä ja kaupassa ennen unia.Sunnuntaina olikin taas aikainen herätys. Vuorossa oli itse maailman voittaja -näyttely. Parkkijärjestelyt oli aivan onnettomat ja sisäänkäynnissä valtava jono. Vähän jo hirvitti, että ehdimmekö kehään ajoissa lainkaan. Onneksi ehdittiin, ja saimme myös varattua penkin kehän laidalta. Gööteillä oli kaksi kehää (toisessa urokset ja toisessa nartut). Juniorityttösistä 7/23 sai ERIN ja Freija ja Lyyli oli yhdet näistä! Valtavan hienoa! Lyyli sijoittui vielä neljänneksi luokassa! Waude wau. Olin kyllä oikein super tyytyväinen Freijaan, joka ei nyt arastellut juuri lainkaan (paitsi vähän pöydällä). Itseasiassa sain "viriteltyä" sitä niin paljon että kilpailuluokassa ravaaminen muuttui laukaksi ja seistäkään ei enää meinattu malttaa... Mutta huomattavasti parempi niin, kuin turha arkailu! Klaarasta tuomari tykkäsi hirmuisesti, mutta päätti arvostelun valitettavasti p2 hammas puuttuu ja näin sai Klarenzo EH:n. Yritän saada arvostelut jossain vaiheessa esiille -kehäsihteerin käsiala oli vaan paikoin mielenkiintoinen enkä ole ihan varma kaikista sanoista.. Uroskehässä esiintyi Casper, joka sai ERI:n mutta ei sijoittunut luokassaan. Kaikenkaikkiaan kokemus oli ihan mieletön ja luultavasti ainutkertainen! Muistoksi saimme makupalapussukan näyttelyn logolla sekä kunniakirjat. Oikein mukavaa! Kehän jälkeen oli vielä vuorossa ilmaiskeksien (koirielle) hakeminen sekä pieni shoppailu :o) Loppukehiä emme ehtineet jäädä katsomaan, mutta suomalaisgöötti Fennican Geeba Gerbera oli upeasti BIS-3 veteraani! Hurrrjasti onnea Kirsille ja kasvattja Ingalle!

Niistä vasta-ainetestien tuloksista ei muuten ollut kukaan kiinnostunut -koirien passit katsottiin kerran -mv-näyttelyn rokotustarkastuksessa. Tullissa tai erkkarissa niistä ei oltu kiinnostuttu lainkaan!

Eilen saavuimme aamusta Turkuun, mutta kotona olimme vasta yhdeltä erinäisten pysähdysten vuoksi.  Samantien lähdinkin katsomaan Leon pelejä Helsinki Cupissa. Hauska iltapäivä, mutta nyt kyllä väsyttää! Tämä päivä mennee töiden jälkeen lepäillessä. Huomenna ensin ratsastamaan Vincettaa ja sitten haen Saaralta Aatoksen hoitoon muutamaksi päiväksi. Joten vauhtia riittää jatkossakin :o)