Klaaran kanssa tehtiin eilen taas vähän tottistreeniä. Jätettiin penska nukkumaan ja mentiin mettään ihan kahdestaan. Kivaa oli. Ei me kyllä mitään ihmeellistä tehty, kunhan vähän reenailtiin :o) Ja hyperventiloitiin seuraavaa cacib-metsästystö...

Treenin jälkeen haettiin Freija ja tehtiin yhdistetty ulkoili & autoharjoitus. Ajettiin taas muutamia satoja metrejä Taiskille. Vähän koirilla oli kivaa! Freija jaksaa kävellä (hissukseen tietty) jo hirmu pitkiä matkoja metsässä. Nytkin kierrettiin metsäpolkuja ja käytiin lammella ihmettelemässä vettä. Freijaa vähän stressaa kun Klaara uiskentelee ja hää ei itse uskalla. Ens kesänä varmaan sitten Freijakin ui. Metsäpoluilla on kivoja aukeita joten pysähdeltiin leikkimään ja tonkimaan maata vähän väliä. Taiskin mäen päältä on ihana "kouru" alaspäin ja pennu viiletti sitä ihan hirrrmuista vauhtia. Niinko Klaarakin. Illalla käväsin taas ulkona vain Freijan kanssa, mutta ei tavattu ketään kaveria, johon olis voinut tutustua. No, ehtiihän tuota. Ihan kivasta Freija kulkee myös ilman Klarea, vaikka välillä vähän jännittääkin. Kokeiltiin taas vähän piha pöytää ja reippaasti Freija seisoo jo korkealla.

Tänään pieni neiti sekopää sai hillittömän hepuli-riehumis-haukkumiskohtauksen aamulla. Herättiin viideltä pisulle ja yhtäkkiä kun oltimme jo jatkaneet unia, alkoi Freija leikkimään kaikilla vinkuleluilla, niiden kanssa juostiin ympäri ja päin sänkyä, yritti tulla sänkyyn, juoksi taas, heitteli leluja yms hiljaista toimintaa. Sitten se keksi ruveta haukkumaan "Tahdon sänkyyn! Tahdon! Nostakaa!!!!" Hemmetin piski!  Välillä hää luovutti ja jatkoi lelujen heittelemistä ja yritti taas uudestaan. Välillä usko komennusta ja välillä ei. Lopulta Klaaralta meni hermo ja se ärähti sille sängystä niin pal et ei neito uskaltanut tulla lähellekään vähään aikaan. Riehuminen silti ei loppunut -lelut vaan taas lensivät :o) Puol ysiltä mentiin uudestaan ulos ja kaikille. Ulkona se juoksi kierroksen pihan ympäri täysiä ja tuli sen jälkeen jalkoihin sen näköisenä et voitasko hei pliiis mennä sisälle nukkumaan... Hassu tyttö. Tänään on tehty sitten reki Kumpulan metsään (sateessa tietty) ja harjoiteltu vähän hampaiden katsomista.