Kiitos järjestäjille ja kaikelle gööttiväelle kivasta erkkarista 2009. Erityiskiitos tietty Annaleenalle ja Suville ja äidille avusta, seurasta ja koirien pitämisestä ja handlaamisestakin. Kivaa oli!

Päivästä teki erikoisen se, että Nikke pääsi elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn. Erkkariin ja turistiluokkaan :o) Pallipuoli kun ei ole näyttelyihin päässyt aiemmin, oli hää ai-van tohkeissaan. Hassu mies.

Tuomarinkylään saapuessa Brie oli juuri menossa kehään, ehdin sentään lainata hihnaa Ananleenalle. Brie sai hienosti ERIn ja vaaleanpunaisen ruusukkeen :o)

Ensimmäisenä omista kehään pääsi Nikke, joka Suvin esittämänä sijoittui hineosti kolmanneksi yhdeksän koiran joukosta. Hyvä Nikkee! Äidin kamerassa pitäisi olla kuva, joten liitetään se tähän sitten myöhemmin :o) Harjoituksissa Niksu ei niin viittinyt ravailla, laukkaa klompsotti ja istui seistessä, mutta tosi paikan tullen hää esiintyi tavattoman hienosti! Kiitos vielä Suvi!

1249557403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Askelluskuva Sari Pitkänen, kiitos!

 

1249554812_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä Maamon nappaama palkintosijakuva :o)

 

Niken jälkeen oli Freijan vuoro. Pöytä treeeni tuottaa jo tulosta. Freija seisoi hienosti siihen asti kunnes tuomari tuli räpeltämään (si meni veteläksi) ja siitä tulikin vähän noottia tuomarilta. Mutta liikkeistä ja maassa seisten hää tykästyi Freijaan (etenkin otsan "lehmän lipaisuun" :o)) ja saatiin kuitenkin EH. Ihan ok siis. Olen kyllä Freijan muuhun esiintymiseen ja käytökseen erittäin tyytyväinen.

Sitten juoksinkin kehään Klaaran kanssa. Klaara oli tohkeissaan kun mikäkin ja esiintyi taas hiensoti saaden ERIn. Tällä kertaa ei sijoitusta suuressa valioluokassa. Klaara sai vähän noottia (hm, tai minä :D) kun neidillä oli vähän ylimääräistä vyötäröllä.. Ja ihan aiheesta. Vaihdettiin ruokaa joku aika sitten ja pääsi käymään vanhanaikaisesti ja dietti ei aivan ehtinyt tuottaa tulosta!

Näiden suoritusten aikana Suvi oli Venkan kanssa tuomarikoulutuksessa. Varmasti mielenkiintoinen kokemus.Lähes suoraan tuomarikoulutuksesta Suvi huudettiin kasvattjaluokkaan esittämään Klaaraa, joten ainakaan Suvi ei päässyt tylsistymään :D Konnunkodon kasvattjaluokka koostui Keijusta (Klaaran äiti), Klaarasta, Freijasta (Klaren sison tyttö)ja Röllistä (Freijan veli) eli Keiju oli kehässä lapsen ja kahden lapsen lapsen kanssa, kolme eri yhdistelmää). Ryhmä oli tasainen ja sijoittui kolmanneksi! Jee! Ja tällä kertaa esiintyminenkin meni ilman suurempia sähläyksiä, Konnunkotolaisillakin alkaa kai olla kokemusta tästäkin :D

Mieltin mukavaa oli, vaikka muutaman kerran sadetta tulikin turhan reippaasti... :D Onneksi oli sateenvarjoja ja sadetakkia ja koivutkin antoivat sopivasti sateensuojaa. Sitäpaitsi aurinkokin paistoi välillä niin paljon että naama kuitenkin aavistuksen punotti illalla!