Odottipa taas yllätys kun tulin töistä kotiin. Aatoksella on ilmeisen tylsää päivisin -sisutusvimma senkun kiihtyy! Aamulenkki oli kieltämättä hieman lyhyt (Klaara ei saa viipottaa vielä), mutta eilen illalla Aatos sai olla Saaran kanssa Figon kansssa lenkillä ja riehumassa monta tuntia. Tällä kertaa koiruut eivät päässeet roskikseen, mutta muuta tekemistä kyllä olivat löytäneet. Meikkipussi oli kurotettu pöydältä (onneksi lähes koko sisältö oli vaihdettu toiseen Eckerön reissun takia) ja syöty mm kulmakynää. Hajuvesinäyte ja ripsiväri eivät olleet niin kiinnostavia, mutta meikkivoidetta oli vähän levitelety (testattu sävyä varmaan) ja Buranapakkauksesta otettu pilleri esille, mutta ei onneksi syöty. Pinnit olivat myös levällääm, samoin hakaneula. Luomiväri oli kanssa pureskeltu ja kaikkea pussissa olevaa en muista. En siis taaskaan tiedä mitä kaikkea sitä onkaan syöty. Nyt maha ei sentään pullota sellaisen ilmapallona kuin eilen. Se eilinen maha oli jotain sanoin kuvaamattoman järkyttävää!

Meikit eivät olleet kaikki mikä Aatosta kiinnosti. Myös Niken ja Klaaran kanssio (josta onneksi vielä Eckerön reissun jäljiltä puuttui täkeät rekkarit ja rokkarit) oli luettu hyvinkin tarkkaan. Mitään omistajanvaihdoksia ei ainakaan tarvitse tehdä, koska ne valmiit paperit on nyt tuhottu! Tämän lisäksi Aatos ja Klaara ilmeisesti tykkäsivät tilaamastani pussilakanasta ja parista puserosta enemmän kuin minä, koska palautusta odottava pussi oli revitty ja vaatteet levitetty lattialle...

Kuulustelin naapuria Aatoksen haukkumisesta. Hän ei pahaksi onneksi ollut kotona sunnuntaina kun Aatos harjoitteli yksinoloa, mutta muuten ei pitänyt metelöintiämme häiritsevänä. Kiva homma.