Niin se meidän ihana kevät katosi. Perjantaina oli aamulla pihalla näkyissä minikrookkusten (tai joidenkin) kukkia ja nyt ne ovat lumen (ei sentään varsinaisen hangen!) alla. Ja lunta leijailee koko ajan, niin että kameran kanssa on vähän hankala mennä kuvauksiin. Niksu on meinaan hoidossa ja olisi kiva ottaa kuvia.
Vähän Nikkeä stressaa tyttöjen sähellys, mutta yllättävän hyvin on mennyt. Niksu on niin rauhallinen, että välillä menee hermo ku hää vaan nuuskis ja ihmettelis -ja on hyvin hyvin närkästynyt kun komennan liikkeelle, me kun oltas niinko lenkillä... Vapaana se leikittää Freijaa kiitettävästi ja välillä Klarekin menee mukaan leikkimään. Kivaa. Ei vaan päästä mihinkään kunnon metsään tahi pellolle, kun tuo Niken matkustaminen on edelleen niin hankalaa. Yksinään en viitsi sitä survoa takaluukkuun, kun se nykyään vapaaehtoisesti tulee Maamon kanssa etu(tai taka-)penkille.

Freijan maahanmeno on aikas sujuva nyt, ja onnistuu treenikentän lisäksi jo kotonakin. :o Ja Äffän sisko Tilda oli eilen Tampereella ollut VSP ja saanut jo toisen sertin! Ei hullumpaa, kaks näyttelyä ja kaksi sertiä. Kamalat paineet meidän flikalle! Freijan on tarkoitus esiintyä seuraavan kerran vasta vappuna ryhmänäyttelyssä. Kahtotaan kuin meidän si käy. Pitää vielä tota liikkumista treena -ja vahvistaa taas seisomistakin, se treeni kun on vähän jäänyt muun treenin alle.Ja parissa mätsärissä pitäs harjoitella sitä pöytää -jos vaikka jossain olisi kunnon pöytäkin...