Oltiin eilen töiden jälkeen kunnon remmilenkillä koko poppoo. Alkuun juoksivat toki vapaana Taiskilla ja keskivälissä Vantaanjoen metsässä, mutta siirtymätaipaleet kuljettiin sivistyneesti remmissä. Niksukin alkaa tajuta että mennään eteenpäin eikä jäädä haahuilemaan, joten remmilenkkeilykin alkaa sujua ihan mukavasti, ilman että remmit ovat sotkussa koko ajan. Freija alkoi olla jo aika ruutitynnyrinä, kun ei olla päästy autolenkeille Niken kanssa. Selvästi tuollainen lähimetsässä vapaana juoksentelu ei riitä, vaikka ihan kunnon lenkit onkin ja neiti Niken kanssa juoksee. Äffä aina oman auton ohi mennessä hyppää sitä vasten silleen että "heeei, mennään autolla!". Noo, viikonloppuna si :o)
 
Eilinen ilta menikin sitten koirilla hyvin nukkuessa. Sen verran juoksivat ja joutuivat  vielä aivotöihinkin peräti kahteen kertaan (normaalin hihnakäytöksen lisäksi). Ensin taiskilla vähän jalkojenvälistä pujottelua ja sitten dobberien majalla pientä tokoilua (muut kinni tolpassa). Kivaa oli ja kaik olivat tohkeissaan.
 
Totesin illalla että koirat ovat hiukka likaisia. Nikke oikein tuntuu likaiselta (yök. Se pyörii aina hiekassa ja hinkaa itseään kaikkia seinämiä vasten). Tytöt paljastuivat pannasta... Siitä ei edes ole pitkä aika kun Äffä joutui taas koko pesuun, mutta jo on taas likainen! Uusissa Hurtta-pannoissa on likaraidat... Ja ovat sentään olleet käytössä vasta muutaman päivän... :o) Yöööök. Kai se on pestävä koirat jo nyt, vaikka katupöly onkin vielä kamala!