Klaara kävi tänään silmäpeilauksessa ell Jorma Jussilan luona ja sai täysin terveen paperit! Ikää neidillä on 5vuotta ja 5 kuukautta joten toiveekkaana voidaan olla että mitään sairauksia ei tulekaan!  Vallan ihanaa ja helpottavaa oli tuo kuulla! Samalla Freija sai antaa verinäytteen Hannes Lohen geenitutkimukseen, joten sekin velvollisuus on molemmilta tytöiltä nyt suoritettu. Vuoden vaihteen jälkeen kuvataan vielä Freijan lonkat ja kyynärät -sitten onkin terveystarkit tehty vähäksi aikaa. Jee.

Silmätuloksen selvittyä vahvitui myös meidän kevään suunnitelmat. Klaara astutetaan seuraavasta juoksusta (alkanee tammi-helmikuussa) ruotsintuonti uroksella Rätt O Slätts Orvar. Lisää tietoa Orvarista löytyy Konnunkodon sivuilta! Koiranetissä yhdistelemä näyttää tältä. Itse olen tuntenut Orvarin pikkupennusta saakka ja olen kovin tykästynyt Orvarin luonteeseen ja olemukseen. Lisätiedot tästä pentueesta päivitetään mahdollisimman pian myös kotisivuille.

Nyt vähän joulutontun juttuja, vihdoin ja viimein.Oli niin jännä viikonloppu ja tämä päivä että täytynee rentoutua pienen shoppailun merkeissä :o)