Tulevaan ja menneeseen. Muutama kirjoitus- ja ajatusvirhe korjattu.. Ajatus kulkee nopeammin kuin sormet taas!

Ihan ensin muutama kännykuva. Ensinnäkin tämännäköinen Carcassonne tehtiin eilen illalla -jos joku ihmettelee minkä tyylinen peli on :) Pelissä siis rakennetaan teitä ja kaupunkeja, joista rakentaja saa sitten pisteitä. Ei kuulosta yhtään niin hauskalta kun itseasiassa onkaan!

322812.jpg

Ja tässä kuvia Aatoksesta, kun pientä väsytti kesken pelin ja juhlien..

322813.jpg

322815.jpg

Ja vielä koko koirapoppoo joulukerjuulla...

322817.jpg

Kertaus viime vuoteen:

Paljon ehti vuodessa tapahtua. Hongiston kenneliin syntyi ensimmäinen gööttipentue 24.5.2006, kolme pientä poikaa, jotka kaikki ovat nyt jo isoja ja fiksuja nuoria miehiä, ei mitään pentusia enää. Hallalle iso kiitos kaikesta avusta! Ilman sitä apua olisi pentue, jos ei jäänyt syntymättä, niin ainakin stressi olisi ollut vielä suurempi. Ja ne kaikki käytännön asiat oli kuitenin ensikertalaiselle täyttä hepreaa! Kiitos! Koirarintamalla tapahtui myös heti vuoden alusta, kun Klaara kävi ennen mammalomaa hakemassa ensimmäisen Cacibin Turun näyttelystä. Lisäksi loppukesästä teimme debyytin mölliagikisoissa minimaalisen harjoittelun jälkeen. Kisassahan Klaara toimi hienosti, ohjaaja vain ohjasi väärälle esteelle :D  Aatoskin kävi marraskuussa ekassa mätsärissä ollen sinisten pienten pentujen neljäs. Hienosti meni siis! Perinteinen Eckerön reissukin tuli tehtyä, mutta Tukholman Hund jäi tänä vuonna väliin :( 

Lisäksi vuoden aikana sain paljon uusia kasvoja göötti-ihmisten nimiin ja uusia tuttaviakin *vilkutus*.

Ikäviä asioitakin vuoteen mahtui: Rohirrim-varsani kuoli keväällä, vain vajaan 8 kk iässä tapaturmallisesti kesken leikin omassa tarhassaan. Lisäksi miinuspuolelle sanottakoon, että edelleenkään en osaa päättää mitään ja vaan jahkailen ja haaveilen. Nyt uuden vuoden kunniaksi täytyykin ryhtyä tuumasta toimeen!

Vuoden 2007 tavoitteena onkin kiertää näyttelyitä myös ulkomailla (hui kauhistus!) ja yrittää saada Klaarasta inttivalio. Lisäksi koirarintamalla yritämme vihdoin päästä ryhmään treenamaan agilityä Klaaran kanssa ja aloittaa kisaamisen kunnolla (kaksinkertainen hui kauhistus!) . Ja Aatos aloittaa Saaran kanssa treenit ryhmässä myös. Petrus jatkanee hakutreenjä Mäntyharjulla ja Akusti treenailee Espoossa tottista ja ilmeisesti iän karttuessa sitten myös agilityä niinkuin muutikin "lapset".  Muuhun koiriin liittymättömiä tulevan vuoden asioita on ainakin säännöllisen ratsastuksen aloittaminen taas syksyn haahuilun jälkeen. Ja uusi isompi omaasunto! Siinähän tekemistä riittääkin tälle vuodelle!

Onnea ja menestystä, sekä ihania hetkiä, kaikille vuodelle 2007!

p.s. Aatos päässee huomenna lääkäriin, kun perjantaina sattui pienen takajalkaan, ja herra ontuilee sitä edelleen paikoitellen. Täytyy käydä näyttämässä ja varmistamassa että on vain venähdys tai revähdys.