Johan on kiireitä (mukamas) riittänyt. Töitä ja lenkkejä ja himpun verran treeniä. Jäi sitten  gööttitapaaminenkin väliin kun  Saara ei päässyt ja jotenkin ei jaksanutkaan ajella mihinkään kun sain Suvin ja tytöt lenkkiseuraksi lähimaastoon... Laiskuus iski. Ensi kerralla ollaan sitten paikalla!

Juuri tultiin Suvin ja cairni-neitosten kanssa lenkiltä. Olipa mukavaa, koirat saivat temmeltää vapaana pitkän pätkän metsässä ja Aatos suukotella"vierata" naisia. On se vaan niin lutunen. Tehtiin pientä treeniäkin, seuraamista ja koirien ohitusta. Meni paikoitellen ihan hyvin. Lisäksi harjoiteltiin Irti-käskyä tositilantessa. Aatos löysi linnun raadon jota kovasti halusi kanniskella. Käsky oli aika hyvin hallussa, vaikka ollaankin harjoiteltu vain ällöillä nenäliinoilla joita löytyy kadulta lenkin lomassa.. Siihen oli vain milenkiinto niin suurta pienellä miehellä, että kun muut koirat, iso paimen Klaara ja terrierit Hertta ja Alma  (Aatos myös Suvilla hallinnassa minun piiloon menon ajan) lähtivät etsimään "kadonnutta Reetaa" lähti Aatos etsimään kadonnutta linnun siipeä.... Siinäpä todellinen paimen! Tai siis, kai se on sama paimentaako kadonneita siipiä vai omistajaa... Klaarakin oli lähinnä kysymysmerkkinä, Hertta se minut ekana löysi ja sitten Alma. Klaara vähän niinko porhalsi ohi... On siinä mulla koiruut!

Töiden aikana on tavarat pysyneet kohtuullisesti paikoillaan, mitä nyt päiväpeittoa revitty lattialle. Ja pyykkejä kuivumasta. Ja tänään koirat sitten taisi kylläsytä radioon. Jätän usein niille radion päälle etteivät kuuntelisi rapun ääniä jos lähden aikaisin töihin. No, vaihtelen kyllä kanavaa classisesta cityyn, metroon ja sävelradion kautta suomi poppiin, mutta nyt kai koirille kertakaikkiaan riitti.  Säilössä ollut muovikassillinen (joo, miksi en ole vienyt kellariin tai itseasiassa kirppikselle?) Cd-levyjä oli levitetty lattialle.  Ilmeisesti vähän valittu mikä musiikki olisi parempaa kuin ainainen radio. Ilmeisesti eivät olleet löytäneet molempia mielyttävää kun radio oli kuitenkin edelleen päällä kun tulin kotiin. Ja Cd:t koteloissa ja ehjinä. Onneksi. Vaikka olivatkin niitä joita oma maku ei enää juuri kestä.

Huomenna sitten Saara tullee tänne ja treenaillaan vähän Aatosta ennen pilatesta. Kivaa.

Petrus lähetti taas sähköpostia. Heillä oli taas hakutreenit. Ja koska makkararinki on niin helppoa pienellä ja viisaalle niin Petrus pääsi jo etsimään ensimmäistä maalimiestä! Hienoa kertakaikkiaan ja mukavaa että pääsee ja jaksaa harrastaa!

Akustikin lähettää kaikille ihailijoille terveisiä. Akusti jonottaa junioriryhmään harjoittelemaan tottelevaisuuden alkeita ja paimentaa Kirsiä minkä ehtii. Niin  ja on onnistunut tuhoamaan yhden kengän koron... Akustin kanssa olisi tarkoitus treffatakin tässä joku päivä, kunhan aikataulut saadaan sopimaan. Mitäköhän oikeaa treeniä Aatokselle keksisi, kun veljet ovat niin ahkeria?!