Reilu viikko pitäisi vielä odottaa ultraan pääsyä Klaaran kanssa. Hitsin pitsi. Jännittää jotenkin ihan sairaasti, kun tavallaan oon ihan varma, että on se tiine. Mutta si toisaalta vois se olla tyhjäkin. Hassu se ainakin on. Ja Ahne!

Lenkillä äsken treenailtiin rally-toko liikkeitä ja huomasin että ohhoh, maahanmenoa ja liikkeestä maahanmneoa ei oo tullu hetkeen tai toiseen tehtyä. Ja se näkyi suorituksessa. Iiks. Sunnuntaina 28.2. on nääs kisat joihin neiti Freija on ilmoitettu mölliluokkaan (joo, vähän hölmöä tavallaan, mutta kun treeni ollut niin vähäistä ja uusi sisähalli niin koetetaan saada vaan mukava kisakokemus) ja Nikke alokasluokkaan. Klaara saa olla kotona jos penneleitä on mahassa. Ja kotiin se jää kuitenkin koska ultran jälkeen ei kisoihin enää ehdi ilmoittautua (ja se on täynnäkin!). Nikkeäkin pitänee hetken treenata, vaikka saihan se keväällä hyväksytyn tuloksen ilman mitään treeniä :D

Ja jos jotakuta kiinnostaa ihqut labradorinnoutajanpennun kuvat  niin Varjoahon kenneliin on syntynyt penneleitä :o) Pitää Klaaran pentuja odotellessa ihailla muiden pentuja!