Mutta sen sai kyllä kaikki koululaiset...!

Tänään keskityttiin lähinnä hihnassa kulkemiseen vetämättä ja erilaisiin ohituksiin. Tuolla kentällä meni kyllä mainiosti ja otettiin pätkiä juosten ja tuo ei edes käynyt nilkkaan kiinni :o) Kivaa. Tänään ei muutenkaan ole ollut ihan niin känkkäränkkä kuin eilen. Vähän kuin varkain ollaan harjoiteltu ihan seuraamista, istumista ja sivulle tuloa. Nekin menee aika näppärästi ottaen harjoittelumäärän huomioon. Seisominen sujuu vaihtelevasti, joskus loistavasti ja välillä sitten vähemmän hyvin. Sitä pitää nyt taas pienen tuumaustauon jälkeen harjoitella. Maahan meno ei vielä ole ihan meidän juttu, tosin muutama onnistuminenkin on nyt saatu aikaiseksi (eikä peppu nouse Heti maasta kun vie kättä alespäin), mikä on aika jees kuitenkin. Freija ja se pihakoira jatkoi leikkiä siitä mihin eilen jäivät. Tai Freija jatkoi leikkiä ja Manua kiukutti. Se piti hauskaa kurinaa aina kun neiti Äffä tuli näkyville ja suunnilleen hyppi tasajalkaa " mä näytän tolle namivarasämmälle vielä!" Mutta Freija vaan lällätti sille "ota kiinni jos saat ipana. Määä oooon sua nooopeempi... Lälläälääää!" ja kun Manu sai kiinni ni se vaan seisoi jäykkänä paikoillaan ja kun hermostu Manun niskan jäystämiseeen niin kääntyi kuono rytyssä Manua kohti -ja Taas Manu oli selällään kiukkuisena :o)

Kurssin superarkajalkakin, Emma, innostui tänään leikkimään, mikä oli hirrrrmu hauskaa! Ehkä tuosta kurssista oli sillekin jotain hyötyä. Vaikka ohjaus oli kyllä todella minimaalsita -koiramäärä oli yhdelle ohjaajalle aivan liian suuri, jos jotain todellista neuvomista olisi halunnut.

Aatos on ollut hirmu kiltisti viihdyttämässä tyttöjä. On se vaan ihana nuori mies! Tänään täytyy palauttaa se Saaralle. Saara ottaa taas Niken Sipooseen viikonlopuksi. Pääsee sitten poikaporukassa riehumaan.  Nyt Atski joutuu tyytymään tyttöjen leikkeihin :o) Ja oli kuulkaa taas hieno ukkonen!! Piti kesken työpäivän tulla sulkemaan raollaan oleva parvekkeen ovi. Alkoi hirvittää kun koirat kuitenkin kolmisin kotona ja rajuilma juuri Pasila-Käpykä akselilla. Hyvin koirat täällä kuitenkin olivat. Vesikuppia oli Aatos (?) tyhjentänyt stressissään, mutta ei muuta. Ihan iloisella milellä kaikki. Ja minä nautin kun salamat löi maahan.. On se vaan niiin upean näköistä!